Αθήνα Καιρός

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη: Βίντεο ντοκουμέντο με την Corvette – Μαρτυρίες για μία γυναίκα [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη: Βίντεο ντοκουμέντο με την Corvette – Μαρτυρίες για μία γυναίκα [βίντεο]

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική παράσυρση του 25χρονου Νάσου στην Παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Στο βίντεο φαίνεται το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τη μοτοσικλέτα που ήταν στα πλάγια.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο βίντεο φαίνεται το άψυχο σώμα του 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/02), στην Παραλιακή και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο. Για αυτό το λόγο οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα.

Επιπλέον, μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Οι μάρτυρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

YouTube thumbnail

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…».

Και στη συνέχεια έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι, “να μας το πει”. Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, έγινε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Εξοργισμένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης.

YouTube thumbnail
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]