Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε συνεχή συναγερμό η ΕΛΑΣ για ύποπτα αντικείμενα σε Φάληρο, Μοναστηράκι και Εξάρχεια 

Ερωτικά βοηθήματα και βαριές εκφράσεις στη δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό ταξιτζή

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ερωτικά βοηθήματα και βαριές εκφράσεις στη δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό ταξιτζή

Από την λογομαχία που ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια του μεταξύ του προφυλακισμένου γνωστού ηθοποιού και του φερόμενου ως θύματος του, του 24χρονου οδηγού ταξί σημαδεύτηκε η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στην κατάθεση της η ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου, που έχει εξετάσει το φερόμενο ως θύμα, μίλησε για χρήση ουσιών. «Ποιες ουσίες;» αντέδρασε ο κατηγορούμενος ηθοποιός. «Αυτές που πίνεις» απάντησε ο ταξιτζής με τον ηθοποιό να τον κατηγορεί ότι εκείνος «πουλά». Τότε ο ταξιτζής εκτός ελέγχου απάντησε: Μη σου γ@μησ@, που θα μου πεις ότι πουλάω μ@λ@κ@ ενώ στο ακροατήριο είχε δημιουργηθεί χάος με φωνές και αντιδικίες.

Η ένταση, μεταξύ των δυο πλευρών, συνεχίστηκε  με αφορμή τα ερωτικά βοηθήματα, που επέδειξαν στη μάρτυρα κατά την κατάθεσή της:

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου» ανέφερε η κ. Αντωνοπούλου η οποία μίλησε για προμελετημένη διαδικασία, προκαλώντας εκ νέου αντιδράσεις.

Για το σοκ που υπέστη ο νεαρός οδηγός ταξί κατέθεσε και η αρραβωνιαστικιά του η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018.

«Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει… Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες» υπογράμμισε.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού είπε πως είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]