Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν έναν διανομέα φαγητού και του άρπαξαν τις εισπράξεις του, μόλις 80 ευρώ, με την απειλή μαχαιριού. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους, παραβίασαν STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με διερχόμενο λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 724 (Αχαρναί Μεσονύχι – Ν. Ιωνία κυκλική) στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση νεκρός είναι ένας από τους επιβαίνοντες στο ΙΧ, ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά. Ο τρίτος κατάφερε να βγει από συντρίμμια του αυτοκινήτου και διέφυγε, προκειμένου να ξεφύγει της σύλληψης, αλλά εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά, επίσης τραυματίας.
«Μου την έπεσαν Ρομά με μαχαίρια», δηλώνει το θύμα
Το θύμα της ληστείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, δήλωσε ότι του επιτέθηκαν τρεις Ρομά με μαχαίρια.
«Μου την έπεσαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. Μου έσκισαν το μπουφάν, μου είπαν να μην μιλήσω και μου πήραν το τσαντάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.