Μετά από συνεννόηση της διευθύνουσας, του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναστέλλονται με πράξη του υπουργού οι συνεδριάσεις των δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, αύριο 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.
Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]



![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)
















