Αθήνα Καιρός

Τραγικό: Αγγλος τουρίστας διεκομίσθη στα Γιάννινα πεταμένος σε γκαράζ πλοίου

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγικό: Αγγλος τουρίστας διεκομίσθη στα Γιάννινα πεταμένος σε γκαράζ πλοίου

Την τραγική αντιμετώπιση από το δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας μας ενός Βρετανού τουρίστα στους Παξούς καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).


Ο άντρας που παραθέριζε στο νησί του Ιουνίου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο χθες, και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών. Από εκεί  μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου τελικά διακομίστηκε μεταφέρθηκε σε ένα φορείο στο γκαράζ του πλοίου.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Την Τρίτη 29/8/201 σε τροχαίο ατύχημα στους Παξούς με μηχανάκι τραυματίστηκε Βρετανός τουρίστας. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στο Κέντρο Υγείας δεν λειτουργεί το Ακτινολογικό Εργαστήριο!!! Χωρίς να γίνει Ακτινογραφία ο γιατρός διέγνωσε πιθανό κάταγμα μηριαίου. Ο Διευθυντής Ιατρός του Κέντρου Υγείας έδωσε εντολή για διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας που είναι σαράβαλο 20ετίας ανέλαβε την διακομιδή με το καράβι της γραμμής χωρίς συνοδεία ιατρού. Τον ασθενή συνόδευσε ο φίλος του.
Το ασθενοφόρο δεν εισήλθε στο καράβι γιατί το πλήρωμα του καραβιού δεν δέχθηκε να ταξιδεύσει δωρεάν, χωρίς να πληρώσει εισιτήριο!!! Λογική παραλόγου.

Το πλήρωμα του καραβιού επίσης δεν επέτρεψε στον ασθενή να ανέβει στο κατάστρωμα του καραβιού. Ο ασθενής παρέμεινε στο γκαράζ του καραβιού πάνω σε φορείο με το φίλο μου χωρίς συνοδό ιατρό. Δέστε φωτογραφίες.
Στην Ηγουμενίτσα που αφίχθη το καράβι, περίμενε και παρέλαβε τον ασθενή όχημα – ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής και τον μετέφερε στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.
Οδύσσεια ενός ασθενή.

Ήταν τυχερός που τα τραύματά του δεν ήταν τόσο σοβαρά. Εάν ήταν σοβαρά τραυματισμένος τι θα γινόταν;
Τι έχει να μας πει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ και ο Αν. Υπουργός Υγείας;

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]