Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: Έμφραγμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Στα ΚΤΕΛ της Τρίπολης πωλούνται μπρελόκ της Χούντας [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στα ΚΤΕΛ της Τρίπολης πωλούνται μπρελόκ της Χούντας [εικόνες]

Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου. Η πιο σουρεαλιστική, η πιο ενδιαφέρουσα. Και σήμερα έχουμε άλλη μία απόδειξη γι’ αυτό.

Εσωτερική εικόνα άρθρουΤο πρωί της Παρασκευής, ένας φίλος είχε μία πολύ περίεργη εμπειρία στο ΚΤΕΛ Τρίπολης. Την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για Γαργαλιάνους, αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στο μαγαζί που βρίσκεται μέσα στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, για να περάσει η ώρα.Κάποια στιγμή το μάτι του έπεσε πάνω στο σταντ με τα μπρελόκ, όπου εκτός από την αναμενόμενη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είδε προς έκπληξή του μπρελόκ με σύμβολα της Χούντας και της Βασιλείας. Πλάι στο θυρεό της ελληνικής βασιλικής οικογένειας και το γνωστό πουλί της Χούντας, πόζαραν οι φωτογραφίες του Βασιλιά και, μαντέψτε, του χουντικού πρωθυπουργού, Γεώργιου Παπαδόπουλου.

Δεν αποκλείεται τα μπρελόκ να πωλούνται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, της πιο όμορφης χώρας του κόσμου.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Το VICE επικοινώνησε με το γραφείο του Προέδρου ΚΤΕΛ Αρκαδίας, και δήλωσε σχετικά με τα μπρελόκ: «Δεν γνωρίζαμε το γεγονός ότι πωλούνται μπρελόκ της Χούντας στο κατάστημα του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Ωστόσο, εμείς απλώς εκμισθώνουμε το χώρο στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Εμείς δεν έχουμε την ευθύνη του χώρου μπορούμε να του πούμε τι θα πουλάει. Όποιος δεν θέλει, δεν το αγοράζει. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας πουλάει ό,τι θέλει στο μαγαζί του».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]