Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 45 επιβάτες έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό που μετέφερε πλακάκια και το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση στις 4.00 π.μ. τοπική ώρα, σε έναν σημαντικό αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Τεοφίλο Οτόνι στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.
Η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε πως διέσωσε 13 επιβάτες από το κατεστραμμένο λεωφορείο. Τρεις επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη επίσης στη σύγκρουση και εγκλωβίστηκε κάτω από το φορτηγό επέζησαν.
“Οι πυροσβέστες ανέκτησαν 22 πτώματα από το λεωφορείο, και περισσότερα θύματα ακόμη θα απομακρυνθούν”, είπε ο πυροσβέστης Αλόνσο Βιέιρα Τζούνιορ σε βίντεο που δημοσιοποίησε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Είπε πως χρειάστηκε γερανός για την πρόσβαση σε ένα άλλο τμήμα του λεωφορείου όπου βρίσκονται και άλλα θύματα.
Ειδήσεις Σήμερα
- Πειραιάς: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με συρμό του Τραμ
- Κέιτ Μίντλετον: Ο πραγματικός λόγος που έριξε «άκυρο» στη βασίλισσα Ελισάβετ – Ποια πρόταση απέρριψε;
- Ηράκλειο: Σοκαριστική αποκάλυψη – Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε επί δύο χρόνια στην ανήλικη κόρη του
- Νέα Ιωνία: Έκλεβαν εργα τέχνης από εργαστήριο γλυπτικής – Δύο συλλήψεις
- Άννα Βίσση: Γενέθλια για την απόλυτη – Η έκπληξη που της έκανε ο Νίκος Καρβέλας και τα φιλιά επί σκηνής