Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κινέτα – Εναέρια μέσα και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

Τουρκία: Η Ακσενέρ έθεσε όρους για να επιστρέψει στην Συμμαχία της αντιπολίτευσης

3 λεπτά
Τουρκία: Η Ακσενέρ έθεσε όρους για να επιστρέψει στην Συμμαχία της αντιπολίτευσης

Τουρκία: Η Μεράλ Ακσενέρ, αρχηγός του συντηρητικού «Καλού κόμματος», η οποία διαφώνησε με την υποψηφιότητα του αρχηγού του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ως προεδρικού υποψηφίου της Συμμαχίας της Αντιπολίτευσης, και αποχώρησε από τη Συμμαχία, ανακοίνωσε τους όρους που θέτει για να επιστρέψει σε αυτήν.

Η Ακσενέρ  ισχυρίστηκε ότι δεν σηκώθηκε από το τραπέζι αλλά απομακρύνθηκε δήλωσε: «Εάν θέλουμε να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές, πρέπει να πάμε με τον Ιμάμογλου ή τον Μανσούρ Γιαβά»“. Τις δηλώσεις αυτές έκανε η πολιτικός στην δημοσιογράφο του καναλιού Haberturk, Σεβιλάι Γιλμάν, η οποία το αποκάλυψε σε μεταμεσονύκτια εκπομπή καναλιού.

Η Γιλμάν είπε η αρχηγός του Καλού Κόμματος εξέφρασε τη λύπη της για το πώς εξελίχθηκαν έτσι τα γεγονότα αλλά έθεσε όρο να αποδεχτεί ο Κιλιτσντάρογλου την προεδρική υποψηφιότητα του Δήμαρχου της Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς ή του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για να επιστρέψει η ίδια στη Συμμαχία. «Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να επιλέξουμε ή τον έναν ή τον άλλον», είπε.

Σήμερα  (6/3) αναμένεται συνάντηση των 5 αρχηγών της Συμμαχίας της Αντιπολίτευσης (χωρίς την Ακσενέρ) όπου, όπως δήλωσαν, θα ανακοινώσουν το όνομα του προεδρικού υποψηφίου που προτείνουν. Η πρόταση της Ακσενέρ δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση. «Άλλωστε οι δυο υποψήφιοι που προτείνει η αρχηγός του Καλού Κόμματος ανήκουν στο κόμμα CHP του Κιλιτσντάρογλου και έχουν δηλώσει ήδη την πλήρη υποστήριξή του στο πρόσωπό του».

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης ομολόγησε το μοιραίο λάθος του!

Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζεται το δράμα – Σήμερα οι κηδείες του αστυνομικού με τον 15χρονο γιο του – Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων

Διασώστης στα Τέμπη: «Επιχειρήσαμε στην… Κόλαση» – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα λεπτά του δυστυχήματος

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]