Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ένας γνωστός τραγουδιστής, που είναι πρέσβης μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης κατά της βίας που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Κάρολο, ξυλοκοπεί άγρια έναν βοηθό τραγουδιστή κατά τη διάρκεια περιοδείας στις ΗΠΑ.
Ο λόγος για τον γνωστό Πακιστανό τραγουδιστή παραδοσιακής μουσικής, Ραχάτ Φατέχ Αλί Καν, με πάνω από 8 εκατ. followers στα social media, που ζήτησε τον λόγο από τον βοηθό τραγουδιστή για ένα… χαμένο μπουκάλι νερού.
Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου διακρίνεται να χαστουκίζει και να χτυπά στο κεφάλι τον τραγουδιστή, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, δήλωσε ότι δεν είχε πρόβλημα με την πράξη αυτή.
Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο του Τέξας των ΗΠΑ και έχει προκαλέσει την οργή των θαυμαστών του Καν.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι αγρότες εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης – Τι ζητούν
- Μητσοτάκης: Η ενεργή διπλωματία, η σταθερότητα και η αξιοπιστία της Ελλάδας δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο
- Οπαδική βία – Βρούτσης: Αύριο το χρονοδιάγραμμα για τα μέτρα – «Με οποιαδήποτε παράβαση τα γήπεδα θα κλείνουν»