Το βράδυ της Παρασκευής, ένας 52χρονος Τούρκος βίασε πολλά πόνυ στη Βαυαρία. Είχε προηγουμένως διαρρήξει έναν στάβλο αλόγων στο Oberneufnach στην περιοχή Allgäu. Ο ύποπτος, ένας αιτών άσυλο που ζούσε σε ένα κοντινό κατάλυμα, συνελήφθη από την αστυνομία, αναφέρει η Bild .
Γύρω στις 18:45, η ιδιοκτήτρια της φάρμας δειπνούσε με την οικογένειά της όταν ο σκύλος της άρχισε ξαφνικά να γαβγίζει. Έριξε μια ματιά στα μόνιτορ παρακολούθησης – και είδε μια συγκλονιστική σκηνή: έναν παράξενο άνδρα, με κατεβασμένο παντελόνι, στον στάβλο με τα άλογά της. Αμέσως ειδοποίησε ένα φίλο της, ο οποίος εισέβαλε στο στάβλο. Ο εισβολέας προσπάθησε να διαφύγει.
«Σκαρφάλωσε πάνω από έναν φράχτη και έτρεξε προς το κέντρο του χωριού», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του αλόγου, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Ο φίλος της καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει τον ύποπτο. Λίγο αργότερα έφτασε η αστυνομία με τρία περιπολικά και πήρε τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα. Ένας κτηνίατρος κλήθηκε να εξετάσει τα πληγωμένα ζώα.
Μακελειό στη Σουηδία: Δέκα οι νεκροί από την επίθεση σε σχολείο - Νεκρός ο δράστης (βίντεο)
Σύμφωνα με την ανάλυση βίντεο, ο άνδρας έμεινε στον στάβλο για περίπου 25 λεπτά και κακοποίησε αρκετές φοράδες. Κάποια από τα ζώα τραυματίστηκαν σοβαρά, ένα μάλιστα έπεσε στο έδαφος. Ο δράστης φέρεται να παρατήρησε τις τοποθετημένες κάμερες, αλλά δεν πτοήθηκε από αυτές.
Η αστυνομία ερευνά τώρα την παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων. Ωστόσο, ο άνδρας εξακολουθεί να είναι ελεύθερος. Αφού διαπίστωσαν την ταυτότητά του, οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας τρομάζει: «Το Σάββατο ο άντρας τριγυρνούσε ξανά στο χωριό μας. φοβάμαι. Ειδικά για τα παιδιά και τα ζώα. Ωστόσο η αστυνομία είπε ότι αυτό δεν αρκεί για φυλακή ή απέλαση.»
Im Allgäu hat ein Türke mehrere Ponys vergewaltigt. Der in einer Asylunterkunft lebende Mann befindet sich auf freiem Fuß. Die Polizei ließ ihn nach der Feststellung seiner Personalien wieder laufen. (NIUS) pic.twitter.com/9Q1xdsgVio
— Gr@ntlɘr (@oida_grantler) February 3, 2025
Ειδήσεις σήμερα
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων σε νησιά των Κυκλάδων συστήνει ο Βρούτσης
Η ινσουλίνη δεν θυμίζει σήμερα πικρή καραμέλα
Μακελειό στη Σουηδία: Δέκα οι νεκροί από την επίθεση σε σχολείο – Νεκρός ο δράστης (βίντεο)
Σεισμός στην Σαντορίνη: Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή που τα 5 Ρίχτερ χτυπούν το νησί