Η Ίνγκριντ είχε στενή σχέση με τη Νταϊάνα και την είχε συναντήσει λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον τραγικό θάνατό της το 1997.
Μιλώντας στο νέο επεισόδιο του podcast A Right Royal Podcast, μαζί με τις παρουσιάστριες Andrea Caamano και Emily Nash (βασιλική συντάκτρια του HELLO!), σχολίασε τις αντιδράσεις από τη συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι στο BBC και αναφέρθηκε στις ομοιότητες που παρατηρεί ανάμεσα στη Νταϊάνα και τον γιο της.
Όσον αφορά τις απόψεις της Νταϊάνα για τους ανθρώπους του βασιλικού περιβάλλοντος – που επίσης έχει επικρίνει ο Χάρι στο βιβλίο του Spare και στη συνέντευξή του – η Ίνγκριντ είπε:
«Μου είχε πει λίγο πριν πεθάνει: “Δεν ήταν η Καμίλα που κατέστρεψε τον γάμο μας. Ήταν οι άνθρωποι γύρω από τον Κάρολο.”»
Η Ίνγκριντ συνέχισε:
«Ποτέ δεν κατάφερα να ξετυλίξω εντελώς αυτό το σχόλιο και να το κατανοήσω πλήρως. Αλλά θυμάμαι και τον πατέρα της Νταϊάνα να λέει πόσο δύσκολο ήταν το βασιλικό περιβάλλον. Άρα, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο Χάρι έχει κάποια βάση μέσα στον κυκεώνα των παραπόνων του. Έχει κάποια έγκυρα σημεία, και με συναρπάζει αυτό.»
Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, η συγγραφέας αναρωτιέται:
«Είναι απλώς μια ομάδα από υπερφίαλα “εγώ” στο παλάτι ή προσπαθούν πραγματικά να βοηθήσουν;»
Σε άλλο σημείο, αποκαλύπτει ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν “υπερήφανη” για τη συνέντευξη του Χάρι και γιατί ο Δούκας του Σάσεξ δεν έχει τύψεις για τις αποκαλύψεις του.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τεράστια γκάφα: Μεγάλη αεροπορική εταιρεία σέρβιρε αλκοόλ σε 3χρονο – Τι αποκάλυψε ο μικρός
- Ζέτα Μακρυπούλια: Η εξομολόγηση για τις στιγμές που απομονώθηκε για να αντέξει τη δημοσιότητα – «Πάνω από 20 χρόνια διαχειριζόμουν αυτές τις καταστάσεις» [βίντεο]
- Σκάνδαλο στο Λευκό Οίκο: Έτοιμος να δεχτεί ένα υπερπολυτελές αεροπλάνο ως δώρο ο Τραμπ – Το Κατάρ ο… δωροθέτης
- Εκλογές στην Αλβανία – exit polls: Κυριαρχία Ράμα με 51,8% – Πολύ χαμηλή συμμετοχή
- ΗΠΑ-Κίνα: «Ουσιαστική πρόοδος» στις συνομιλίες ανάμεσα στις δύο χώρες – Τι πρόκειται να ανακοινωθεί – Αποκλιμακώθηκε ένας «οικονομικός πόλεμος»