Ειδικά τώρα, κάνει focus στα γεύματα ώστε να παραμείνει σε φόρμα και να δυναμώσει. Η καθηγήτρια Ramia Mokbel, σύμβουλος δερματολόγος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον καρκίνο του δέρματος και τον προσυμπτωματικό έλεγχο, αποκαλύπτει ότι οι ασθενείς πρέπει να διατηρούν μια καλά ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, υδατάνθρακες και λίπη για την αναδόμηση και την αντιστάθμιση της βλάβης που προκαλείται από τη χημειοθεραπεία.
Ο καθηγητής Mokbel εξηγεί: «Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, συνιστάται στους ασθενείς να αποφεύγουν τα περισσότερα συμπληρώματα, εκτός από τη βιταμίνη D3. Η κατανάλωση τσαγιού τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ναυτίας, μια κοινή παρενέργεια της θεραπείας. Μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας, η μεσογειακή διατροφή είναι ευεργετική. Αυτό περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, αντιοξειδωτικά και υγιή ακόρεστα λίπη όπως τα ωμέγα 3, ενώ μειώνει την κατανάλωση ζωικών λιπών, υδατανθράκων και επεξεργασμένων τροφών».
Ευτυχώς για την πριγκίπισσα Κέιτ, η διατροφή της είναι ήδη γεμάτη με φρέσκα φρούτα και λαχανικά και καλά λιπαρά.
Σύμφωνα με το MailOnline, η πριγκίπισσα αναμειγνύει έναν συνδυασμό από κατσαρό λάχανο, σπιρουλίνα (είδος φυκιών), matcha (φύλλα πράσινου τσαγιού), σπανάκι, ρομάιν, φύλλα κόλιανδρου και βατόμουρα, για ένα υγιεινό πρωινό ρόφημα.
Πριγκίπισσα Κέιτ – Το μεσημεριανό της
Η πριγκίπισσα δεν είναι χορτοφάγος, αλλά της αρέσει κυρίως να τρώει πιάτα χωρίς κρέας για μεσημεριανό γεύμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της και του Γουίλιαμ στην Ινδία, ο σεφ Raghu Deora, ο οποίος είχε αναλάβει να δημιουργήσει πιάτα για το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παλάτι Ταζ Μαχάλ, αποκάλυψε ότι σέρβιρε ένα μεσημεριανό γεύμα με κεμπάπ λαχανικών και κάρυ φακών για το ζευγάρι. «Είναι όλα χορτοφαγικά γιατί μου είπαν ότι αυτό προτιμούσαν», εξήγησε. Γνωρίζουμε επίσης ότι το ζευγάρι απολαμβάνει σούσι.
Το βραδινό της Κέιτ
Η πριγκίπισσα τρώει παρόμοια βραδινά γεύματα με πολλούς από εμάς: ψητά, ζυμαρικά. Όταν ήταν επτά μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, η πριγκίπισσα Κέιτ απόλαυσε ένα σπιτικό πιάτο λαχανικών που μαγειρεύτηκε από ένα ζευγάρι με καταγωγή από την Ινδία ονόματι Chan και Hash Shingadia, που διατηρούσε ένα κατάστημα κοντά στην πόλη της στο Berkshire.
Η πριγκίπισσα Κέιτ είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είναι λάτρης των πικάντικων φαγητών.
Μετά από ένα νόστιμο δείπνο, όμως, ακολουθεί το επιδόρπιο. Η πουτίγκα είναι από τα αγαπημένα της.
Ειδήσεις σήμερα
H Aθηνά Οικονομάκου κι άλλες επώνυμες ρίχνουν το Instagram με τα εσώρουχά τους
Maestro: Η πρεμιέρα στο MEGA και οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε
Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι εκρήξεις και τα ξεσπάσματα που τον στέλνουν… εκτός Super Κατερίνας
Κέιτ Μίντλετον: «Πάγωσε» η Ελένη Μενεγάκη – «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό»
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αυτή είναι η «μυστική μάχη» με την υγεία του
Survivor Spoiler: Έρχεται το πάρτι της ένωσης – Τρεις παίκτες επιστρέφουν