«Είναι καιρός να σταματήσει αυτός ο γελοίος Πόλεμος, όπου υπήρξε τεράστιος, και εντελώς περιττός, ΘΑΝΑΤΟΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο Θεός να ευλογεί τον λαό της Ρωσίας και της Ουκρανίας!» τονίζει σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος.
Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
«Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι της Ουκρανίας. Η κουβέντα πήγε πολύ καλά. Αυτός, όπως και ο Πρόεδρος Πούτιν, θέλει να κάνει ΕΙΡΗΝΗ. Συζητήσαμε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τον πόλεμο, αλλά κυρίως, τη συνάντηση που διοργανώνεται την Παρασκευή στο Μόναχο, όπου ο Αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς και ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο θα ηγηθούν της αντιπροσωπείας. Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα είναι θετικά. Είναι καιρός να σταματήσει αυτός ο γελοίος Πόλεμος, όπου υπήρξε τεράστιος, και εντελώς περιττός, ΘΑΝΑΤΟΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο Θεός να ευλογεί τον λαό της Ρωσίας και της Ουκρανίας!»
«Είχαμε ουσιαστική επικοινωνία με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Μιλήσαμε για τις ευκαιρίες για την επίτευξη της ειρήνης. Συζητήσαμε για την προετοιμασία νέου εγγράφου για την ασφάλεια, την οικονομική συνεργασία και τον συνεταιρισμό στους ουκρανικούς πόρους. Συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε περαιτέρω επαφή και να σχεδιάσουμε νέες συναντήσεις» ανέφερε από πλευράς του ο πρόεδρος της Ουκρανίας. «Κανείς δεν θέλει ειρήνη περισσότερο από την Ουκρανία» πρόσθεσε στο Χ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ειδήσεις Σήμερα
- Δούκας: Το έργο της Διπλής Ανάπλασης ανήκει στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό
- ΑΑΔΕ: Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2023 και 2024 – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Αμοργός: Αναστολές συμβάσεων με αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ λόγω των σεισμών
- Δυστύχημα στα Τέμπη: Επιζών περιγράφει για πρώτη φορά τι έζησε – Πώς βγήκε από το βαγόνι [βίντεο]
- Σεισμοί στις Κυκλάδες: Πάνω από 15.300 δονήσεις στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού – Πιθανό νέο ρήγμα λέει το ΕΚΠΑ
- Συντάξεις – Αναδρομικά: Ποιοι πληρώνονται – Τι σημαίνει η απόφαση από το ΑΕΔ
- Χαμάς: Ύστατη προσπάθεια για την εύθραυστη συμφωνία εκεχειρίας – «Δεν δεχόμαστε απειλές – Μόνο έτσι θα απελευθερωθούν οι όμηροι»