«Ανταποκρινόμαστε σε ένα δυστύχημα με έναν μεγάλο αριθμό θυμάτων, με την εμπλοκή ενός οχήματος που έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην οδό Μπέρμπον και Κανάλ. Υπάρχουν 30 τραυματίες και 10 νεκροί», δήλωσαν αξιωματούχοι της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης Nola Ready.
Όπως μεταδίδει το BBC, βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί σήμερα στο σημείο της τραγωδίας, δείχνουν ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος στη Νέα Ορλεάνη. Πυροβολισμοί αντηχούν στο βάθος και άνθρωποι διακρίνονται να τρέχουν για να σωθούν.
Νωρίτερα, το CBS News, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, μετέδωσε πως ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κατόπιν, ο οδηγός βγήκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί με ένα όπλο, με την αστυνομία να ανταποδίδει τα πυρά.
Moment New Orleans police open fire on driver that plowed into a crowd at Bourbon Street pic.twitter.com/9Dly9PwNNZ
— Chay Bowes (@BowesChay) January 1, 2025
Ειδήσεις Σήμερα
- Νότια Κορέα: Εντείνονται οι έρευνες γύρω από την αεροπορική τραγωδία
- Κιλκίς: Απεγκλωβισμός γυναίκας από όχημα μετά από τροχαίο
- Τραγωδία στις Σέρρες: Πατέρας δύο παιδιών ο 34χρονος που έπεσε νεκρός – Έγκυος στο τρίτο η σύζυγός του
- 2025: Όλες οι… μακάβριες προβλέψεις του Νοστράδαμου και της Μπάμπα Βάνγκα – Πού έπεσαν μέσα την περασμένη χρονιά;
- Κόρινθος: Φωτιά σε σπίτι – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες