Μια υπάλληλος γυμνασίου του Αϊντάχο φέρεται να βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξουαλικές πράξεις με ένα μαθητή στην πανεπιστημιούπολη – λέγοντας στους αστυνομικούς ότι μπορεί να ήταν πολύ μεθυσμένη για να θυμάται τίποτα γι’ αυτό, σύμφωνα με τις αρχές.
Η Mary Strong, μια 53χρονη βοηθός διδασκαλίας στο Tammany High School στην ανεξάρτητη σχολική περιφέρεια Lewiston, κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση με ένα θύμα 16 ή 17 ετών, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Nez Perce.Φέρεται να έστειλε στον μαθητή ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο στο Snapchat – και στη συνέχεια πιάστηκε από την κάμερα να κάνει σεξουαλικές πράξεις με τον μαθητή στο σχολείο.
Η Στρονγκ αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας στους ανακριτές ότι δεν τους θυμάται – πιθανώς επειδή ήταν μεθυσμένη.
Η Στρονγκ, η οποία δεν έχει ποινικό ιστορικό, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης με ανήλικο, όπου ο δικαστής της όρισε την εγγύηση στα 100.000 δολάρια.
«Η εγγύηση 100.000 δολαρίων είναι πολύ λογικό αίτημα από την πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του αδικήματος και τις πληροφορίες που περιέχονται στην ένορκη κατάθεση πιθανής αιτίας», δήλωσε η δικαστής της κομητείας Nez Perce Victoria Olds κατά την πρώτη εμφάνιση του Strong στο δικαστήριο.