Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις μέχρι το Σαββατο

Διπλή τραγωδία: Πατέρας κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια της κηδείας του γιου του

4 λεπτά
Διπλή τραγωδία: Πατέρας κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια της κηδείας του γιου του

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη όταν ένας πατέρας κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή ακριβώς τη στιγμή που το φέρετρο του γιου του μεταφερόταν στην εκκλησία.

Η τραγική αυτή στιγμή έχει βυθίσει σε πένθος την οικογένεια και την τοπική κοινωνία, που πενθούν δύο απώλειες σε μία ανείπωτη συμφορά.

Ο Νόρμαν Γουάιτ, 61 ετών, βρισκόταν στο ναό του Κρεματόριου Τισίιντ όταν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την ώρα που το φέρετρο του γιου του, Ντέιβιντ Μπεϊλίτσκι, μεταφερόταν προς την εκκλησία.

Ο 41χρονος γιος του Νόρμαν, Ντέιβιντ, βρέθηκε νεκρός στον καναπέ ενός συγγενή του μετά από μακροχρόνια μάχη με τα ναρκωτικά. Ο θάνατός του συνέβη ακριβώς 10 χρόνια μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους θνησιγενείς δίδυμους γιους του.

Η αδελφή του Ντέιβιντ, Τσάντελ, περιέγραψε τις τελευταίες ημέρες ως σκηνές τραγικής ταινίας, υπογραμμίζοντας πως ο Ντέιβιντ προσπαθούσε να κρατηθεί μακριά από τα ναρκωτικά και έκανε πρόοδο στη θεραπεία του, πριν το ξαφνικό του τέλος.

Η κηδεία έγινε στις 21 Αυγούστου, με την οικογένεια να περιμένει την τελευταία αυτή στιγμή για να πουν το τελευταίο αντίο, αλλά η συγκίνηση και η θλίψη κορυφώθηκαν με τον Νόρμαν να καταρρέει ξαφνικά, δημιουργώντας ένα διπλό τραγικό γεγονός.

Το παρεκκλήσι εκκενώθηκε ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο και ο Νόρμαν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η αδερφή του τον συνόδευσε με το ασθενοφόρο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συνέχισαν την κηδεία πριν λάβουν τα σπαρακτικά νέα ότι ο Νόρμαν, πατέρας επτά παιδιών, είχε πεθάνει.

«Νομίζω ότι πρέπει να πέθανε από πληγωμένη καρδιά» τόνισε η Τσάντελ.

Για πάνω από μια εβδομάδα μετά την κηδεία του Ντέιβιντ, η Τσαντέλ περιέγραψε ότι βρισκόταν σε απόλυτο σοκ, ανίκανη να διαχειριστεί τι είχε συμβεί. Παρά τους αγώνες του με την κατάχρηση ουσιών, είπε ότι ο Ντέιβιντ – ο οποίος ήταν επίσης πατέρας του ενήλικου γιου του Ήθαν και του εννιάχρονου Τζάξον – ήταν βαθιά αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Η αστυνομία και οι ιατρικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του Ντέιβιντ, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ανείπωτη απώλεια.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]