Αθήνα Καιρός

«Πλώρη» για την Κυπριακή ΑΟΖ έβαλε το Γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Πλώρη» για την Κυπριακή ΑΟΖ έβαλε το Γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ

Η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα εναντίον της Κύπρου, αλλά και εναντίον εταιρειών κολοσσών που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή ΑΟΖ, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr, το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ πλέει προς την κυπριακή ΑΟΖ, ενδεικτικό της ανησυχίας που προκαλούν οι τουρκικές κινήσεις των τελευταίων ημερών.

Δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις που είχαν γίνει από την Αθήνα για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο και πάντως σίγουρα για κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στις αρχές του καλοκαιριού.

Οι εκτιμήσεις αυτές είχαν συζητηθεί και στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου πριν από μερικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]