Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς δήλωσε σήμερα ότι θα συναντηθεί «σύντομα» με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα, χωρίς να διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία.
«Σύντομα θα μιλήσω (με τον Πούτιν) στη Μόσχα για τα αναγκαία θέματα. Χρειάζεται μια συντονισμένη πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ», είπε ο Σολτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση ZDF. «Είναι προγραμματισμένη και θα συμβεί σύντομα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην επίσκεψη. Σημείωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.
Ο καγκελάριος πρόκειται να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 7 Φεβρουαρίου στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν την ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Φάλαινα Ζιφιός: Εντοπίστηκε νεκρή στα παράλια της Σαλαμίνας
- Δολοφονία 19χρονου: Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη – Έρχονται δύο ακόμα συλλήψεις
- Κηδεία 19χρονου: Η σπαρακτική κραυγή του πατέρα του Άλκη – «Αφήστε με να πάω μαζί του»
- Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί η καθηγήτρια του 19χρονου Άλκη – «Έφυγες ανυποψίαστα ελεύθερος»
- Πατέρας 19χρονου Άλκη: «Να διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ»
- Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ποιος είναι ο 23χρονος συλληφθείς
- Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε τρία μικρά παιδιά σε τρία χρόνια: «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω… το μετά αβέβαιο»
- Εξαρση οπαδικής βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους οπλοφόρους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr





















