Αθήνα Καιρός

Ο Τουρκικός Τύπος για τους δύο κομάντο που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ο Τουρκικός Τύπος για τους δύο κομάντο που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα [εικόνες]

Νέο κύκλο έντασης με την Τουρκία φοβούνται Ελληνες αξιωματούχοι μετά την άφιξη ακόμα δύο Τούρκων στρατιωτικών στον Εβρο, πριν ακόμα καταλαγιάσει η διπλωματική αντιπαράθεση για τους οκτώ αξιωματικούς που είχαν φτάσει προ μηνών με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.

Δύο Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα του Εβρου στις 15 Φεβρουαρίου 2017, παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας και ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς που καταζητούνται στην Τουρκία για συμμετοχή στην επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων που αποπειράθηκε το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2016 να δολοφονήσει τον Ερντογάν. Η ομάδα αυτή είναι γνωστή ως «Διμοιρία Θανάτου», ακριβώς διότι είναι εκπαιδευμένη στο να καταφτάνει μυστικά στο σημείο του στόχου της και να προχωρά σε δολοφονίες.

Την ίδια ώρα εκτενή είναι τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων σχετικά με τους δύο κομάντο που αναζητούν άστυλο στην Ελλάδα.

Η τούρκική ηλεκτρονική εφημερίδα κυκλοφορεί YENİ SAFAKμε τίτλο :  «2 πραξικοπηματίες στρατιώτες διέφυγαν στην Ελλάδα»

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας HURRIYET κυκλοφορεί με τίτλο: «Οι δυο τούρκοι κομάντο της επίθεσης της  Μαρμαρίδας είναι στην Ελλάδα»

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ενώ το Haber Turk κυκλοφορεί με τίτλο: « Αίτημα ασύλου από τους 2 τούρκους στρατιώτες που διέφυγαν στην Ελλάδα»

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]