Αθήνα Καιρός

Ντοκυμαντέρ του BBC για τους Ρώσους χούλιγκανς – «Το μουντιάλ θα είναι φεστιβάλ βίας» [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ντοκυμαντέρ του BBC για τους Ρώσους χούλιγκανς – «Το μουντιάλ θα είναι φεστιβάλ βίας» [βίντεο]

Σοκάρει η εκπομπή του BBC, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ και κατάφερε να διεισδύσει μέσα στους Ρώσους χούλιγκαν και στο πως αυτοί προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας θα παρουσιάσει εικόνες αλλά και συνεντεύξεις των πιο σκληρών Ρώσων χούλιγκαν, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα μετείχαν και στα επεισόδια του EURO πέρυσι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Με κεντρικό τίτλο «Για κάποιους θα είναι φεστιβάλ ποδοσφαίρου, για άλλους θα είναι φεστιβάλ βίας», το οδοιπορικό στο Ροστόφ και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Μουντιάλ, παρουσιάζει την άλλη όψη του ποδοσφαίρου.

Στην κάμερα του BBC μίλησε μάλιστα ο αρχηγός των 200 χούλιγκαν που για περίπου 4 ημέρες σκόρπισαν τον πανικό απέναντι σε 2.000 Άγγλους στην Μασσαλία. Θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους Άγγλους και να προειδοποιήσει όσους αποφασίσουν να κάνουν το μακρινό ταξίδι πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Πλάνα από τα γυμναστήρια και τα ρινγκ, όπου οι Ρώσοι χούλιγκαν εξασκούνται σε πολεμικές τέχνες θα μπουν στα αγγλικά σπίτια ενώ όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Αλεξ Στόκλεϊ φον Στάτζερ ρώτησε για ποιον λόγο έχουν τόσο μίσος με τους Άγγλους, η απάντηση ήρθε μέσω… σεβασμού. «Είναι οι πατέρες του χουλιγκανισμού όμως τα ηνία ανήκουν πλέον σ’εμάς», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση.

https://www.youtube.com/watch?v=KsVpFaXvEuM

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]