«Είμαστε ΠΟΛΥ ψηλά, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ στις Εκλογές. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να το κάνουν. Δεν μπορεί να καταμετρώνται οι ψήφοι όταν κλείσουν οι Πολωνοί!», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ έπειτα από πολύωρη σιγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
https://twitter.com/Bill19300155/status/1323870963201679361
Ο πρόεδρος αντικατέστησε λίγα λεπτά αργότερα την λέξη «Πολωνοί» (Poles) με την λέξη «Κάλπες» (Polls), αλλά ήταν ήδη αργά.
Μετά την αρχική ανάρτηση του Τραμπ η λέξη «Πολωνοί» άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter με περισσότερα από 60.000 tweets να την αναφέρουν μέσα σε 45 λεπτά.
Ο Καναδάς θα προσφύγει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου κατά των τελωνειακών δασμών του Τραμπ
Το ορθογραφικό λάθος χλευάστηκε διαδικτυακά και στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης με τον πολωνό ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι να διερωτάται: «Πρώτα η εθνικιστική μας κυβέρνηση και τώρα @ο Ντόναλντ Τραμπ να θέλουν να κλείσουν τους Πολωνούς; Γιατί;».
Κορωνοϊός: Σε 7 μέρες θα κριθεί το lockdown στην Αττική – Kαταγράφηκαν χθες 542 κρούσματα
ΗΠΑ-εκλογές: Στην αντεπίθεση ο Τραμπ – «Είμαστε μπροστά, προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές»
ΗΠΑ-εκλογές: Αισιόδοξος ο Μπάιντεν στις πρώτες του δηλώσεις – «Είμαστε σε τροχιά νίκης»