Αθήνα Καιρός

Σε εξέλιξη ομηρία σε κατάστημα στην Τουλούζη [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σε εξέλιξη ομηρία σε κατάστημα στην Τουλούζη [εικόνες]

Σε εξέλιξη είναι μια ομηρία στην Τουλούζη οπού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ένοπλος κρατά έξι ανθρώπους μέσα σε κατάστημα καπνικών ειδών και Τύπου στην πόλη Μπλανιάκ, κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ ο ύποπτος απείλησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, όταν εκείνοι πλησίασαν στο κατάστημα. Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα RAID.

«Μας έχει ζητηθεί να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας» ανέφερε ένας τοπικός επιχειρηματίας σε τοπικό μέσο. Την ίδια στιγμή η αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν τα καταστήματά τους.

https://twitter.com/LPLdirect/status/1125781584425230336

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]