Αθήνα Καιρός

Χίλαρι Κλίντον: Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευτούν πολίτες και αστυνομικοί

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Χίλαρι Κλίντον: Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευτούν πολίτες και αστυνομικοί

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζοντας τη δολοφονία πέντε αστυνομικών από έναν μαύρο έφεδρο στρατιωτικό στο Ντάλας και τους θανάτους δύο μαύρων ανδρών από πυρά αστυνομικών στη Λουιζιάνα και στη Μινεσότα, δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να υποστηριχθούν τόσο η αστυνομία, όσο και οι αθώοι Αμερικανοί που συχνά πέφτουν νεκροί σε βίαια επεισόδια στα οποία εμπλέκονται αστυνομικοί.

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερα, να χαράξουμε κατευθύνσεις σε εθνικό επίπεδο για τη χρήση βίας από την αστυνομία, ειδικά τη χρήση θανατηφόρας βίας», είπε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε απόψε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να εξετάσουμε την αναντίρρητη προκατάληψη, και χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα για να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε την αστυνομία μας. Δείτε τι συνέβη στο Ντάλας. Αυτοί οι αστυνομικοί προστάτευαν μια ειρηνική διαδήλωση», πρόσθεσε η ίδια.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]