Αθήνα Καιρός

Στο Γκουαντάναμο «στέλνει» ο Τραμπ τον τζιχαντιστή του Μανχάταν

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στο Γκουαντάναμο «στέλνει» ο Τραμπ τον τζιχαντιστή του Μανχάταν

Την πρόθεσή του να κλείσει τον τζιχαντιστή του Μανχάταν στις φυλακές του Γκουαντάναμο, εκδήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, «οπωσδήποτε εξετάζει» το ενδεχόμενο να στείλει τον 29χρονο Ουζμπέκο τρομοκράτη, Σαϊφουλό Χαμπιμπουλάεβιτς Σαΐποφ στο «κολαστήριο» του Γκουαντάναμο, το οποίο οι ΗΠΑ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες «απενεργοποίησής» του, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Σαΐποφ επιτέθηκε με φορτηγάκι σε πεζούς και ποδηλάτες σε ποδηλατόδρομο στο Νότιο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, κοντά στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου.

Το μέλος του ISIS προκάλεσε τον θάνατο οκτώ ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 15, εκ των οποίων οι 13 παραμένουν σε νοσηλεία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]