Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα 5 σταθμοί της Γραμμής 3 έως την Πέμπτη (29/10) – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Ζευγάρι θέλει να δώσει το όνομα Εωσφόρος στο παιδί του

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ζευγάρι θέλει να δώσει το όνομα Εωσφόρος στο παιδί του

Το όνομα «Εωσφόρος» (Lucifer) ήθελαν να δώσουν οι γονείς στο μικρό τους αγοράκι. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Από το ληξιαρχείο γερμανικής πόλης ζητήθηκε η άποψη του δικαστηρίου μετά το αίτημα του ζευγαριού να δώσει το ομολογουμένως περίεργο όνομα στο παιδί του. Εκ μέρους του δικαστηρίου, ο Matthias Grund δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa την Πέμπτη ότι υπήρχε ο φόβος ότι το συγκεκριμένο όνομα θα προκαλούσε προβλήματα στο παιδί.

Οι γονείς, που δεν έχουν κατονομαστεί, πείστηκαν τελικά να υποχωρήσουν σε μια συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών που πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο και κατέληξαν ότι θα ονομάσουν το παιδί Lucian αντί για Lucifer.

Η απόφασή τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μη χρειαστεί το δικαστήριο να αποφασίσει αν το όνομα Lucifer ήταν αποδεκτό.

Οι γερμανικές Αρχές έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν μην αποδεχτούν ονόματα για τα παιδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση συγκεκριμένων ονομάτων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]