Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Ταλίν είχε ο πρωθυπουργός της Εσθονίας Γιούι Ράτας.
Η σύγκρουση έγινε στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, και όπως φαίνεται στο video, η Mercedes παραβίασε stop.
Αν ήμασταν στην Eλλάδα, οι θεωρίες συνωμοσίας θα οργίαζαν. Σκεφτείτε: μαύρο Mercedes SUV να τρακάρει το επίσημο πρωθυπουργικό Audi ακριβώς στην πίσω δεξιά πόρτα, εκεί που καθόταν ο πρωθυπουργός. Κι όλα αυτά, παρά τους φάρους και τις σειρήνες των αυτοκινήτων του κονβόι (του Audi που ήταν μπροστά και μιας BMW της ασφάλειας που ακολουθούσε – και είχε και την κάμερα στο ταμπλό).
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο θόρυβος από τη σύγκρουση ήταν δυνατός και οι περαστικοί τρομοκρατήθηκαν. Ο 39χρονος Γιούρι Ράτας δεν έπαθε τίποτε.
Πάντως, αξίζει να προσέξετε πόσο καλά χειρίστηκε το Audi ο οδηγός του μετά το χτύπημα. Έκανε το τέλειο ανάποδο τιμόνι και σταμάτησε ακριβώς στη λωρίδα του με αναμμένα τα αλάρμ. Φυσικά θα είχε περάσει από τη σχετική εκπαίδευση.

![Τρομακτικό τροχαίο για τον πρωθυπουργό της Εσθονίας [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/juri-ratas.jpg)





![Άγρια επίθεση σε ντελιβερά στην Κύπρο: Τον έριξαν από το ποδήλατο και τον χτύπησαν [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/0fa79caa80644d7dad49696c9bc32d05-300x168.webp)













