Μπορούν, τελικά, τα γλυκά να είναι λιγότερο παχυντικά και να μας προσφέρουν θρεπτικά οφέλη; Η απάντηση κρύβεται πίσω από την αντικατάσταση της κρυσταλλικής ζάχαρης με καλής ποιότητας συσκευασμένο μέλι που εμπιστευόμαστε.
Έτσι, και αποφεύγουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις της ζάχαρης στον οργανισμό και προσδίδουμε στην συνταγή μια πιο βελούδινη υφή, απίστευτη γεύση και φυσικά τις αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του μελιού.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Big Brother: Κυκλοφορεί ροζ βίντεο παίκτριας που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο
- Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν το γάμο με τον Ευαγγελάτο και τις πλαστικές
- Πού είναι η Σοφία Δανέζη 8 μήνες μετά το Big Brother;
- Ευχάριστα νέα για Βαλαβάνη – Βασάλο! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία
- Νίκος Βέρτης: Μεγάλα προβλήματα για τον δημοφιλή τραγουδιστή – Οι ανακοινώσεις μετά το λουκέτο
- Πέτρος Φιλιππίδης: Η επιθυμία του αν το αίτημα για αποφυλάκιση δεν γίνει δεκτό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter