Υλικά
Για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
100 γραμ. βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Για τη γέμιση
750 γραμμ. μασκαρπόνε
2 λάιμ ξύσμα και χυμό
100 γραμμ. στέβια
Για το γαρνίρισμα
Φύλλα μέντας
300 γραμμ. φρέσκα κόκκινα φρούτα
Λίγη στέβια
Διαδικασία
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μπολ. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και το μέλι. Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα. Το παγώνουμε στο ψυγείο.
Βάζουμε το τυρί μασκαρπόνε σε μπολ. Προσθέτουμε τη στέβια, το ξύσμα και το χυμό λάιμ. Απαλά ανακατεύουμε τα υλικά. Απλώνουμε την κρέμα στη βάση μπισκότου. Στρώνουμε την επιφάνεια. Το παγώνουμε για 2 ώρες.
Για να σερβίρουμε, λιώνουμε τα μισά φρούτα στο μπλέντερ με την στέβια. Γαρνίρουμε το cheesecake με τα φρέσκα φρούτα και τα φύλλα μέντας. Σε κάθε πιάτο απλώνουμε λίγη σάλτσα φρούτων.
-
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
-
MasterChef: «Έλα με τον βλάκα» – Τον έκραξαν που δεν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση
-
Γονείς, προσοχή: Νέος κίνδυνος για τα παιδιά στο διαδίκτυο, με «παιχνίδι» που οδηγεί στην αυτοκτονία
-
Βαρύ πένθος για τον Ίαν Στρατή: Πέθανε ο πατέρας του
-
Eurovision 2021: Ποια είναι η ακτιβίστρια Μανίζια που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία [εικόνες & βίντεο]
-
Σεισμός στην Ελασσόνα: Πώς ένας σκύλος έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια [βίντεο]