Υλικά
- 1 ποτήρι σταφίδες
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 ποτήρι καρύδια
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- Σκόνη από κακάο για γαρνιτούρα
Διαδικασία
Χτυπήστε στο μπλέντερ τα καρύδια ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά και τοποθετήστε τα σε ένα βαθύ μπολ. Στη συνέχεια βάζετε στο μπλέντερ τις σταφίδες, το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτετε το μείγμα στο μπολ με τα καρύδια και το ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Βρέξτε τα χέρια σας και φτιάξτε μικρά μπαλάκια, τα οποία θα πασπαλίσετε με την σκόνη κακάο. Καταψύξτε τα στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να σκληρύνουν.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr