Υλικά
1 μήλο κόκκινο
250 γραμμ. γάλα αμυγδάλου
100 γραμμ. χυμό μήλου
Πάγος
Κανέλα για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Καθαρίζετε το μήλο και το κόβετε σε κομμάτια 2 εκ.. Ρίχνετε στο μπλέντερ τα κομμάτια μήλου, το γάλα και τον χυμό μήλου. Χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να διαλυθούν τα μήλα εντελώς. Γεμίζετε με πάγο τα ποτήρια και μοιράζετε το smoothie. Σερβίρετε με κανέλα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr