Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 17χρονη που έπεσε από γέφυρα

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Spider-Man

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ο Τζέικ Τζίλενχαλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Spider-Man

Με την επέκταση που έχει κάνει ο κόσμος των κόμικς στο σινεμά και με την απήχηση που έχει, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όλο και περισσότερο αγαπημένοι ηθοποιοί θα εισβάλλουν στο σύμπαν των υπερηρώων. Αυτή τη φορά τα νέα αφορούν τον Τζέικ Τζίλενχαλ και σίγουρα ξαφνιάζουν.

Κι αυτό γιατί ο ηθοποιός δεν καλείται να ενσαρκώσει κάποιον νέο υπερήρωα σε κάποια νέα ταινία που θα βγάλει η Marvel. Αλλά καλείται να δείξει την ικανότητα του να κάνει τον κακό. Να ενσαρκώσει στοιχεία από παλιότερους ρόλους του, όπως αυτός στο Okja, και να βάλει εμπόδια στον Spider-Man.

Παρά το ότι στο τέλος του Infinity War ο Spider-Man είναι ανάμεσα σε αυτούς που πεθαίνουν, προφανώς και δεν πρόκειται να ισχύσει αυτό το φινάλε. Μόνο και μόνο γιατί έχουν προγραμματιστεί τουλάχιστον άλλες 2 ταινίες. Μετά την επιτυχία του Homecoming το καλοκαίρι του 2017, το sequel αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο για τον Spider-Man.

Αυτή τη φορά, εκτός από τον Μάικλ Κίτον που θα επιστρέψει ως Vulture, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον Τζέικ Τζίλενχαλ.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο Τζέικ θα κάνει τον Mysterio, έναν κακό που πάντοτε έβαζε εμπόδια στον Spider-Man. Η αγάπη του για τη ρομποτική, τη χημεία και τον υπνωτισμό τον οδήγησαν στο να δημιουργεί ψεύτικους κόσμους και να παραπλανά τους αντιπάλους του. Σκοπός του να τους παρασέρνει ώστε να μην μπορούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέικ Τζίλενχαλ φλερτάρει με τη μυθολογία του Spider-Man. Πίσω στο 2004 είχε επιλεγεί να κάνει τον Άνθρωπο-Αράχνη αντικαθιστώντας τον Τόμπι Μαγκουάιρ που είχε πάθει ένα ατύχημα μετά την πρώτη ταινία. Τελικά ο Τόμπι επανήλθε και ο Τζέικ έπρεπε να περιμένει 14 χρόνια για να έχει μια ευκαιρία ακόμα στον κόσμο των υπερηρώων.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]