Αθήνα Καιρός

Η γη της ελιάς spoiler: Νέο πλήγμα για τους Βρεττάκους

4 λεπτά
Η γη της ελιάς spoiler: Νέο πλήγμα για τους Βρεττάκους

Συνεχίζει να απασχολεί η σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», με τα καθημερινά της επεισόδια. Το επόμενο διάστημα, θα δούμε τον Μάνο Βρεττάκο να τσακώνεται άσχημα με την Αθηνά και τον Βαρώτσο δεχόμενος ένα ακόμη επαγγελματικό πλήγμα.

Συγκεκριμένα, μία μεγάλη διαφωνία μεταξύ Μάνου και Ανδρέα δημιουργεί ένταση στην εταιρεία και το κλίμα μεταξύ τους χαλάει. Σε συνέχεια όλων αυτών, ο Μάνος παρεξηγείται και με την Αθηνά.

Οι απαιτήσεις του Βαρώτσου για ανατίμηση του λαδιού οδηγούν τον Μάνο σε σύγκρουση με την Αθηνά, ενώ τον τελευταίο λόγο έχει ος Ανδρέας.

Ο Μάνος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αθηνά συμφώνησε με τον Ανδρέα για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και κάνει σκηνή στην Αθηνά.  Οι εντάσεις μεταξύ της Αθηνάς και του Μάνου αυξάνονται και ακούγονται σκληρά λόγια.

Η γη της ελιάς spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Αφροδίτη και ο Χρήστος, ύστερα από ένα τροχαίο, μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Η Αφροδίτη χάνει το μωρό, ενώ παράλληλα κινδυνεύει και η ζωή της. Στο μεταξύ, η Αρεόπολη έχει διχαστεί με το θέμα του σούπερ μάρκετ. Η Χάιδω κάνει μια συζήτηση με τον Στάθη για τη σχέση του Κουράκου με την Αριάδνη και του λέει ανοιχτά τη γνώμη της. Ο Κουράκος συναντιέται στον δρόμο με τον παπα-Τιμόθεο και τσακώνονται άσχημα, ενώ στον καβγά ανακατεύεται και η Κούλα.

Ο Λυκούργος ζητά από τον Στάθη και την Αναστασία να παραστούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο για την επιμέλεια της Αγγελικής. Ολοι οι καταστηματάρχες μαζεύονται στο μαγαζί της Αρετής και αποφασίζουν να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Η Αφροδίτη κατηγορεί ευθέως τον Χρήστο για το γεγονός ότι έχασε το παιδί.

Ειδήσεις Σήμερα

Νέος, ωραίος και έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του ομορφότερου άντρα στον κόσμο – Ποιος είναι ο Νίκος Κολιογιάννης

Άγιος Έρωτας: Τρυπώσαμε στα γυρίσματα της σειράς

Χριστίνα Μπόμπα vs Μαρία Κορινθίου: Ποια δίνει τις καλύτερες ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο – Πώς η Βίκυ Καγιά παίρνει το αίμα της πίσω

Κίνηση ματ του OPEN μετά την αποχώρηση Δανέζη – Ποια πασίγνωστη δημοσιογράφο απέκτησε

Τραβηχτές πίτες Μάνης: Ό,τι καλύτερο έχετε δοκιμάσει

Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Το σπίτι τους στην Ηρώδου Αττικού θυμίζει παλάτι

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]