Η Χλόη παραμένει με τον Πέτρο και προσπαθεί να είναι μια τυπική σύζυγος όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, αφού ο άντρας της δεν είναι λίγες φορές που τη φέρνει σε δύσκολη θέση –με το ποτό να είναι η μόνιμη πλέον συντροφιά του. Εχουν όμως μαζί δύο παιδιά και αναγκάζεται να συμβιβάζεται. Οχι όμως σε όλα. Ο έρωτάς της για τον πατέρα Νικόλαο παραμένει αναλλοίωτος και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.
Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του ιερέα, που πλέον δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει το πάθος του για τη Χλόη. Η αγάπη του για εκείνη έχει νικήσει κι έχει αφήσει την ανθρώπινη αδυναμία του να τον καταβάλλει. Οι δύο τους γίνονται παράνομο ζευγάρι και προσπαθούν όσο πιο διακριτικά γίνεται, και όποτε βρίσκουν ευκαιρία, να βρίσκονται μονάχοι για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η μόνη που υποψιάζεται αυτήν την απαγορευμένη σχέση είναι η Βιργινία, που όσο κι αν προσπάθησε να τη σταματήσει στην αρχή της, δεν τα κατάφερε.
Μία από αυτές τις ημέρες η Χλόη έχει καταφέρει να το σκάσει από τις υποχρεώσεις της και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα Νικόλαου. Εκείνος τη δέχεται με ανυπομονησία, αφού η φλόγα μεταξύ τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι δύο τους ζουν στιγμές πάθους ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και δεν αντιλαμβάνονται την Πετρούλα, που έχει έρθει να δει τον γιο της. Εκείνη τους ακούει να κάνουν έρωτα, αλλά δεν μπαίνει στο δωμάτιο. Ομως, φροντίζει να κάνει αντιληπτή την παρουσία της. Οταν βγαίνουν από το δωμάτιο η Χλόη αρχίζει να απολογείται: «Κυρία Πετρούλα, είμαι ερωτευμένη με τον γιο σας». Εκείνη την κατακεραυνώνει: «Σταμάτα. Μη μιλάς. Τι είναι αυτά που κάνεις;».
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr
Ειδήσεις Σήμερα
- Ανδρέας Καψάλης: Η δουλειά, τα “άγνωστα” αδέρφια και ο μυστικός γάμος με την Παπαρίζου
- Βασίλης Καλογήρου: Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα από την εξαφάνισή του – Τι δεν έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Το μήνυμα της μητέρας του
- Χρήστος Μάστορας: Σήμερα η δίκη του τραγουδιστή – Ποιες ειναι οι ποινές που αντιμετωπίζει;
- Grand Hotel: «Το ήξερα ότι είσαι ζωντανός και δεν πέθανες!» – Ανατροπή στα νέα επεισόδια της σειράς