Η Χλόη και ο Πέτρος φιλοξενούνται από τον Στέφανο και την Ειρήνη και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Κυριάκο, που φοβάται μην αναζωπυρωθεί το ειδύλλιο μεταξύ Πέτρου και Ειρήνης. Την ίδια στιγμή η Θάλεια αποκαλύπτει στη Χλόη τον πραγματικό λόγο που την εμπόδισε να διώξει τον Παύλο. Η επιστροφή της Ελένης στη Στέρνα προκαλεί ενθουσιασμό στην οικογένεια Παυλίδη και ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να επιστρέψει μόνιμα και αυτός.
Ο Κλεάνθης και η Σμαρώ ετοιμάζονται για τα εγκαίνια του σινεμά, ενώ η Χριστίνα και η Ειρήνη σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες. Η Χριστίνα πυροδοτεί τις υποψίες της Σοφίας για έναν παράνομο δεσμό μεταξύ του Χάρη και της Αναστασίας, την ίδια στιγμή που η οικειότητα αυτών των δύο προκαλεί και την αντίδραση της Σμαρώς. Η Χλόη, επηρεασμένη από την εξομολόγηση της Θάλειας, παίρνει απόφαση να πάψει να καταπιέζει τα συναισθήματά της και να διεκδικήσει ξανά τον πατέρα Νικόλαο.
Ο πατήρ Νικόλαος παραδέχεται ότι αισθάνεται ζήλια βλέποντας τον Πέτρο κοντά στη Χλόη. Την ίδια στιγμή, η Σοφία, έξω από την ΠΑ-ΜΑΡ, βλέπει την Αναστασία να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Χάρη και λιποθυμά. Αυτό γίνεται η αφορμή ο Μαρκόπουλος να μάθει τις υποψίες της Σοφίας για την παράνομη σχέση του άνδρα της. Ο Παύλος, έξω φρενών, αναλαμβάνει να χειριστεί την κατάσταση, εκβιάζοντας τον γαμπρό του με τη συνενοχή του στον φόνο του Βλάση. Στην Αθήνα ο επιθεωρητής Κωλέτσης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον χαμένο ενωμοτάρχη, ενώ στη Στέρνα ο Αργύρης ψάχνει και ρωτάει παντού για το μωρό που γέννησε η Χλόη πριν από τέσσερα χρόνια στο Μαύρο Λιθάρι, όντας πιο σίγουρος από ποτέ πως όλοι κάτι κρύβουν σε σχέση με τον χαμό του.
Άγιος Έρωτας: Απειλές και φόβοι
Ο Παύλος απειλεί τον Χάρη ότι, αν δεν είναι πιστός σύζυγος στην κόρη του, θα τον καταδώσει για τον φόνο του Βλάση. Η Θάλεια, που νωρίτερα είχε προσπαθήσει να χωρίσει τους δύο άνδρες από τον τσακωμό, βρίσκεται χτυπημένη, για ακόμα μία φορά, από τον άνδρα της. Αποφασίζει, όμως, αυτή να είναι η τελευταία φορά. Η Χλόη με τον Πέτρο και τον γιο τους συνεχίζουν να φιλοξενούνται στο σπίτι του Στέφανου και της Ειρήνης. Αυτή η αναγκαστική συγκατοίκηση δείχνει στον Πέτρο και την Ειρήνη πως η ερωτική φλόγα που υπήρξε κάποτε μεταξύ τους συνεχίζει να καίει στις καρδιές τους, όσο κι αν προσπαθούν να το αποφύγουν. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Παύλο ότι τον κορόιδευε τόσα χρόνια και του ζητάει διαζύγιο. Ο πατήρ Νικόλαος, επηρεασμένος από το θάρρος της, ζητάει στη Χλόη να μείνει κι άλλο στη Στέρνα, όχι μόνο για τη μάνα της αλλά και για εκείνον.
Ευχάριστα νέα
Η Χλόη και ο πατήρ Νικόλαος βρίσκονται, για ακόμη μία φορά, αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Η Θάλεια αποκαλύπτει στη Χλόη πως έδιωξε οριστικά τον Παύλο μετά το τελευταίο βίαιο ξέσπασμά του εναντίον της και της ζητά να μείνει στη Στέρνα και στο πλευρό της. Ο Παύλος, στο μεταξύ, απογοητευμένος και οργισμένος από την απόφαση της Θάλειας, βρίσκει και πάλι παρηγοριά στην αγκαλιά της Χριστίνας. Την ίδια στιγμή, στο ξενοδοχείο, ο Κυριάκος και η Κατρίν ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους, προκαλώντας ενθουσιασμό στην οικογένεια. Το ίδιο βράδυ, η Θάλεια, αποσβολωμένη, μαθαίνει τα χαρμόσυνα νέα, την ίδια στιγμή που εκείνη τους ενημερώνει για το διαζύγιό της. Η Σοφία, που δεν ξέρει ακόμα για τον χωρισμό των γονιών της, προσπαθεί να ερμηνεύσει την παράξενη συμπεριφορά τους και ξεσπά και πάλι στον Χάρη. Η Χλόη, που στο μεταξύ αναζητά και πάλι στήριξη στον πατέρα Νικόλαο, του αποκαλύπτει κάτι συνταρακτικό που θα αλλάξει τη ζωή τους.
Ειδήσεις Σήμερα
- Με δασμούς έως 50% στο ρωσικό πετρέλαιο προειδοποιεί ο Τραμπ: «Είμαι θυμωμένος με τον Πούτιν»
- Νέα απειλή για το Πολεμικό Ναυτικό: Τι είναι ο νέος πύραυλος SOM-J που δοκίμασε η Τουρκία
- Αντιαεροπορικός θόλος: Τα δεδοµένα για τη δημιουργία του
- Clare Pooley στον ΕΤ: «Μισώ τον τρόπο που περιορίζουμε τους ηλικιωμένους»
- Ζώδια Απριλίου: Προσοχή! Οι 6 πιο sos ημερομηνίες του μήνα
- «Κόλαφος» η Super Κική για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί να βλέπω τις μούρες τους»
- Πέθανε ο θρυλικός Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν