Η πεταμένη εφημερίδα θα κατεβάσει τον Γιώργη στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η τελευταία πληροφορία του Χρήστου οδηγεί τον Αλκη στο να συνεχίσει το διπρόσωπο παιχνίδι του, ενώ η Εύη βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία. Ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα πως μπορούν να κοιτάξουν πια το μέλλον, όμως, καθώς το μυαλό του εξακολουθεί να είναι «κλειδωμένο» στον Χρήστο, εκείνη αναζητά τρόπο να ξαναβρεί τον Ντόκο όσο και αν η Νίτσα θέλει να την αποτρέψει. Η Βρεττώ θα ανοίξει την καρδιά της στον Στρατή.
Ο Στρατής αναστατώνει με τη συμπεριφορά του τη Διαμάντω, όταν ανακαλύπτει πως η Ζέτα κατευθύνεται στην Αθήνα να βρει τον Ντόκο. Ο Γιώργης, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις όσων αγνοούσε, συγκρούεται με τη Βρεττώ και εκείνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Ενα ακόμα χτύπημα για τον Χρήστο έρχεται από τον Ρευματά. Η χαρά της Νίτσας για την επιστροφή της στο «Ονειρο» ματαιώνεται από την αλλόκοτη συμπεριφορά του αγαπημένου της. Αναζητώντας την αλήθεια, ο εισαγγελέας Ποζάνης θα βρεθεί μπροστά στη Μυρτώ τη στιγμή που εκείνη αγωνίζεται να κλείσει το παρελθόν προκαλώντας την οργή του Πόντικα.
Η Εύη φτάνει στη Βρεττώ την κατάλληλη στιγμή ματαιώνοντας το χειρότερο χτύπημα που θα δεχόταν η οικογένεια. Η Ζέτα στην Αθήνα έχει να αντιμετωπίσει την παλιά της ζωή που μόνο πικρία τη γεμίζει, αγνοώντας πως η κίνησή της έχει προκαλέσει και την κινητοποίηση του Αλκη, που πιστεύει πως ίσως βρει πια τις απαντήσεις που ζητά. Η Νίτσα αγωνίζεται να στηρίξει τον Γιώργη, που βουλιάζει στη θλίψη, ενώ ο Στέλιος βρίσκεται αναπάντεχα, χωρίς να το καταλαβαίνει, μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου. Ο Ντόκος καταφέρνει να αντιμετωπίσει τον Στρατή και τη Ζέτα, αλλά η οργή του μεγαλώνει. Τα όνειρα του Χρήστου για μια θετική εξέλιξη φαίνονται να σβήνουν.
Τα απελπισμένα βήματα του Γιώργη στην αναζήτηση μιας διαφυγής θα τον οδηγήσουν να σκάψει στον κήπο της μητέρας του. Την ώρα που ο Χρήστος, αγνοώντας τα σύννεφα που συγκεντρώνονται από πάνω του όλο και πιο πυκνά, φαίνεται να ακολουθεί τον δρόμο που ανακάλυψε προς την ενοχή της Ζέτας, ο Ρευματάς δέχεται μια εντελώς αναπάντεχη πρόταση. Η Νίτσα και ο Τάσος, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρουν τον Γιώργη, φοβούνται τα χειρότερα. Παρά την προσπάθεια του Στρατή να βοηθήσει τη Ζέτα, η αμφιβολία αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό του. Ο Ντόκος φαίνεται να παίζει αποτελεσματικά το παιχνίδι του, ενώ ο Στέλιος βρίσκει στο σπίτι να τον περιμένει ξανά η Αγλαΐα.