Στη δική του κουζίνα, στη δική του σκηνή, κάθε άνθρωπος είναι ο πρωταγωνιστής. Με λίγο Lurpak τα μικρά προβλήματα της ζωής βρίσκουν τις νόστιμες λύσεις τους, γιατί «πολλά μπορούν να γίνουν καλύτερα στη ζωή με την μαγειρική»!
Το μαγείρεμα μπορεί να μετατρέψει λίγα υλικά σε γιορτή, να μας φτιάξει το κέφι, να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές με τους φίλους, να σβήσει τη μουντάδα από τον γκρίζο ουρανό ή ακόμη και να παρηγορήσει κάποιες ραγισμένες καρδιές! Γιατί να μην κάνει το ίδιο και για τη διαδρομή μας στο μετρό;
Έτσι, λοιπόν, το Lurpak δημιούργησε μέσα στο μετρό της Αθήνας ένα λαχταριστό περιβάλλον, με εικόνες από τις νέες συνταγές Luprak, τις οποίες οι επιβάτες μπορούσαν και να τις μυρίσουν, αφού ο συρμός Lurpak μύριζε όπως ένα φρεσκοψημένο κέικ φτιαγμένο – φυσικά – με βούτυρο Lurpak ! Και για όποιον λαχταρούσε λίγο από αυτό το κέικ, είχαμε μια ακόμη μεγάλη έκπληξη.
Την προεδρία του ΕΒΕΘ διεκδικεί εκ νέου ο Γιάννης Μασούτης - Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο»
O αγαπημένος σεφ, Στέλιος Παρλιάρος, έφτιαξε αυτό το κέικ και μαζί με την ομάδα του επιβιβάστηκαν στο συρμό Lurpak και το μοίρασαν σε όσους τυχερούς επιβάτες βρίσκονταν μέσα!
Μπείτε λοιπόν στην κουζίνα, βγάλτε το Lurpak από το ψυγείο και ζήστε το δικό σας ταξίδι στη μαγειρική. Στις καλές στιγμές ή στις μικρές αναποδιές της ζωής, Το Καλό Φαγητό Αξίζει Lurpak!