Το μενού σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από τον Executive Chef Κωνσταντίνο Μποβιάτση και πρωταγωνιστή καλής ποιότητας κοπές κρεάτων, υπόσχεται γεύσεις στις οποίες δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Comfort πιάτα βασισμένα στην αμερικανική κουζίνα και steaks από την Νέα Ζηλανδία, όπως Black Angus Cheeseburger, Ribeye, T-Bone Steak, είναι μερικά μόνο από τα λαχταριστά κυρίως πιάτα, ενώ δεν λείπουν τα εμπνευσμένα ορεκτικά, οι ευφάνταστες σαλάτες, τα προσεγμένα συνοδευτικά, οι απαραίτητες sauce και φυσικά τα επιδόρπια, ώστε να κλείσει θριαμβευτικά αυτή η γαστρονομική εμπειρία.
Η κάρτα γλυκών, σχεδιασμένη ειδικά για το Samite Gastro Bar από τον Executive Pastry Chef Βαγγέλη Μενέκο, κλείνει γευστικά την εξαίρετη γαστρονομική εμπειρία.
Παράλληλα, οι θαμώνες του Samite Gastro Bar θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη νέα signature cocktail list που έχει δημιουργήσει η έμπειρη ομάδα του Apallou Group. Εμπνευσμένη από αρωματικά μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα που μεσουρανούσαν κατά τη Βυζαντινή εποχή.
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί του νέες συναρπαστικές γεύσεις, επιβεβαιώνοντας ότι το Samite Gastro Bar αποτελεί συνώνυμο της απόλαυσης και διασκέδασης καθημερινά από τις 13:00 ως τις 23:30, με εβδομαδιαίο line up απο resident Djs, στο απόλυτο σημείο συνάντησης της Θεσσαλονίκης.
Για κρατήσεις στο Samite Gastro Bar: +30 2310 274545
MONASTY, AUTOGRAPH COLLECTION
Βασιλέως Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη 546 23, T: +30 2310 274545,
E: [email protected] | W: www.monastyhotel.com www.marriott.com/en-us/hotels/skgak-monasty-thessaloniki-autograph-collection/overview/
IG: monasty.hotel , samite.gastrobar