Το μεράκι του για δημιουργία είναι αυτό που τον ώθησε να ανοίξει, το 1958, στις Σέρρες το πρώτο εργαστήριο παρασκευής χειροποίητων Φύλλων Κρούστας και Κανταϊφιού. Το εργαστήριο στεγάστηκε επί της οδού 3ου Ιππικού Συντάγματος 75 και με τον χρόνο εξελίχθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση.
Ο τόπος στήριξε και εμπιστεύθηκε την ποιότητα των προϊόντων “Κουνταξής”. Έτσι, η οικογένεια Κουνταξή αποφασίζει το 1995 να επεκτείνει την δραστηριότητά της, με την εμπορία πρώτων υλών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής η οποία συνεχίζει αμείωτη μέχρι και σήμερα, με επιλεγμένα προϊόντα συνοδευόμενα πάντα με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.
Την προεδρία του ΕΒΕΘ διεκδικεί εκ νέου ο Γιάννης Μασούτης - Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο»
Η οικογένεια Κουνταξή, παρούσα πάνω από μισό αιώνα στον χώρο των ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συνεχίζει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα να προσφέρει άριστη ποιότητα, πάντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες – συνεργάτες της, προσφέροντας ενημέρωση – εκπαίδευση, λόγω της τεχνογνωσίας που κατέχει.
Πίσω από το όνομα “Κουνταξής”, υπάρχει ταχύτητα και συνέπεια στην εξυπηρέτηση. Αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη, έως τώρα πορεία της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά και την εξέλιξή της. Τα μυστικά μιας επιτυχημένης συνταγής είναι Αγάπη, Μεράκι, Πρώτες ύλες και Συμβουλές “Κουνταξής”!!!