Αποτέλεσμα αυτής της εστίασης, τρία μονοποικιλιακά κρασιά που σέβονται την κληρονομιά τους, αναδεικνύοντας άριστα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
Το Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment, χάρη στις διαδικασίες της άγριας ζύμωσης και στη συνέχεια της μεταφοράς του σε βαρέλια και ανοξείδωτες δεξαμενές, αναδεικνύεται στον καλύτερο εκφραστή της αρωματικότερης εκδοχής της Π.Ο.Π. ποικιλίας της Σαντορίνης, με συμπεριφορά ερυθρού και δυναμική παλαίωσης. Το Αγιωργίτικο της Γαίας, πλούσιο και δομημένο ισορροπεί άριστα ανάμεσα στο φρούτο της ποικιλίας και το ξύλο των δρύινων βαρελιών στα οποία ζυμώνεται, αποτελεί διαχρονικά πρότυπο δείγμα «Νεμέας».
Παράλληλα, το μεσαίας επίγευσης με νεύρο, ένταση και πολυπλοκότητα, Μοσχοφίλερο της Γαίας Wild Ferment, ανήκοντας και αυτό στις σπάνιες περιπτώσεις άγριας ζύμωσης, ειδικά για την εν λόγω ποικιλία, έρχεται να μας προσφέρει μια από τις πιο συναρπαστικές και απολαυστικές εκδοχές της.
Τρεις μοναδικές προτάσεις, που συγκεντρώνουν και προάγουν, η κάθε μια με το δικό της τρόπο, τα χαρίσματα των σταφυλιών και των αμπελώνων τους. Αναζητήστε τα σε επιλεγμένες κάβες και σημεία πώλησης και απολαύστε τα μονοποικιλιακά που ξέρουν να τιμούν την ιδιαίτερη καταγωγή τους.
Ειδήσεις σήμερα
Γλιτώστε σε 6 κινήσεις φόρους εισοδήματος για το 2023