Η επιθεώρηση και πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 6οχλμ της Π.Ε.Ο. Λάρισας -Βόλου για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2015 που αφορά στον σχεδιασμό και την παραγωγή ταχινιού, χαλβά, μαρμελάδας, παστελιού, μπαρών δημητριακών, πραλίνας, αλοιφών ξηρών καρπών και λουκουμιού καθώς και για τη διανομή αυτών.
Παράλληλα, η ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ προχώρησε στην πιστοποίησή της για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων, με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005, με στόχο τη διασφάλιση της λήψης των μέτρων που απαιτούνται ώστε όλα της τα προϊόντα να είναι ασφαλή.
Ταυτόχρονα, καθώς στους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας συγκαταλέγεται η γρήγορη επέκταση σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό εφαρμόζει εσωτερικό σύστημα για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των διεθνών Τεχνικών Πρωτοκόλλων BRC v.7 και IFS v.6.1.
Η πιστοποίηση της εταιρείας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί ένα ακόμα εχέγγυο στη διαρκή προσπάθεια διατήρησης υψηλών standards ασφάλειας και είναι απόλυτα σύμφωνη με τη φιλοσοφία λειτουργίας της.
O Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατέχει ηγετική θέση στις Επιθεωρήσεις, Πιστοποιήσεις και στην Εκπαίδευση στον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων, με διεθνή αναγνωρισιμότητα, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και εμπειριών και έχει επιθεωρήσει τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διεξάγοντας με τρόπο αντικειμενικό, αξιόπιστο και εχέμυθο επιθεωρήσεις πιστοποίησης συστημάτων ασφάλειας τροφίμων, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών του.
Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά.
Στα 70 και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η επιχείρηση εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε ενώ επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη νέων γραμμών παραγωγής ενώ ταυτόχρονα οι εξαγωγές τις εταιρείας ξεπερνάνε το 40% των συνολικών πωλήσεων.
Σε όλη την πορεία της η επιχείρηση έδωσε και συνεχίζει να δίνει έμφαση:
• Στην παραγωγή παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων
• Στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει
• Στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής, πληρώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας
• Στον συνεχή εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υποδομών της επιχείρησης.