Ελεύθερος Τύπος
MOTO

Harley On Tour 2020

Newsroom eleftherostypos.gr

H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας του 2020.

Περισσότεροι από 300 οδηγοί πραγματοποίησαν τεστ οδήγησης με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα Harley-Davidson. Το φορτηγό τώρα οδεύει προς τη Ρωσία, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν τεστ οδήγησης στις επίσημες αντιπροσωπείες Haley-Davidson.

Η Harley-Davidson, κάθε χρόνο, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley On Tour, της μεγάλης γιορτής των test rides. Έτσι και φέτος – με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας – κατέφθασε στην χώρα μας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα το Harley On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Το νέο Harley-Davidson Softail Standard απελευθερώνει την απόλυτη Cruising εμπειρία

Σωτήρης Παπαδήμας

Γιορτινές προσφορές από την Harley-Davidson

Νέες προσφορές από την Harley-Davidson

Η Harley-Davidson παρουσιάζει νέα μοντέλα και τεχνολογίες για το 2020

Η Harley-Davidson και η Lego και μεταφέρουν το πάθος της μοτοσυκλέτας στην επόμενη γενιά

Όφελος 1.000€ στο Harley-Davidson Sportster 883 μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

LiveWire: Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Harley-Davidson

Δημήτρης Κατσάκος

Προσφορές και δώρα από την Harley-Davidson

Ανδρέας Ντίνης