Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Η Formula Ε της Nissan e.dams ξεκίνησε τις δοκιμές για τη νέα σεζόν

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Η Formula Ε της Nissan e.dams ξεκίνησε τις δοκιμές για τη νέα σεζόν

Η Nissan ξεκινά με καλούς οιωνούς για την έκτη σεζόν του πρωταθλήματος ABB FIA της Formula E, με τους οδηγούς της Nissan e.dams Sebastien Buemi και Oliver Rowland, να δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στο Circuit Ricardo Tormo.

Η ομάδα της Nissan e.dams θα διεξάγει συνολικά τρεις ημέρες δοκιμών στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην νέα σεζόν του αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωταθλήματος.

Σχετικά με τις πρώτες δοκιμές της Nissan e.dams, o Mike Carcamo, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, δήλωσε : “Η πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ενόψει της έκτης σεζόν, ήταν πολύ θετική για εμάς. Μπορώ να θυμηθώ πριν από ένα χρόνο την νευρικότητα και το άγχος που είχαμε στους πρώτους γύρους, αλλά έχοντας διανύσει έναν ολόκληρο χρόνο από τότε, η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό το είδαμε σε πλήρη ανάπτυξη από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε πολλή δουλειά και να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου. Νομίζω ότι και οι δύο οδηγοί επέστρεψαν με πραγματικά θετικά σχόλια σχετικά με την εξέλιξη του κινητήρα.”

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: “Καθώς όλοι γνωρίζουν, δουλέψαμε με πολύ ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για να έχουμε το κινητήριο σύνολο πανέτοιμο για την έκτη σεζόν. Θέλαμε να διασφαλίσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο , που ήταν ο περισσότερος δυνατός χρόνος για την ανάπτυξη του κινητήριου συνόλου. Η ομάδα μας ήταν σε θέση να δουλέψει αποτελεσματικά, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα, τόσο στην ταχύτητα όσο και στην κατανάλωση ενέργειας. ”

Ως η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία που συμμετέχει στην Formula E, η Nissan αξιοποιεί συνεχώς την εμπειρία της στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχοντας πουλήσει πάνω από 430.000 Nissan LEAF, από τη έναρξη διάθεσής του μοντέλου, το 2010.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]