Ελεύθερος Τύπος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Να ’ναι καλά!

Newsroom eleftherostypos.gr

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν καθόλου σίγουροι, αν υπήρχε ο covid19, τον Μάρτη 2020, όταν ο Μητσοτάκης πήρε αστραπή τα μέτρα που μας έσωσαν. Υπογείως περνούσε τη «γραμμή» ότι η κυβέρνηση έχει εφεύρει την επικινδυνότητα του ιού, ώστε να ελέγχει τους πολίτες κρατώντας τους εγκλωβισμένους στο σπίτι. Ωστόσο, δεν έπαθε η υφήλιος ομαδική παράκρουση ώστε οι ηγεσίες όλων των κρατών να επιβάλλουν lockdown…για πλάκα!

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να αποδείξει ότι εμβόλιο δεν υπάρχει. Οταν ήρθαν οι καλές ειδήσεις για την πρόοδο στα εργαστήρια, ο Τσίπρας, 2 Νοέμβρη 2020, βάφτισε το εμβόλιο «ανύπαρκτο». Κατήγγειλε και τον Μητσοτάκη ότι κάνει εμπόριο ελπίδας γιατί το εμβόλιο δεν είχε ανακαλυφθεί και αυτός υπόσχεται ότι θα το μοιράζει τον Δεκέμβρη δωρεάν. Ελα, όμως, που το μοιράζει!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη τα παγκόσμια ΜΜΕ ανήγγειλαν ότι το εμβόλιο είναι υπαρκτό και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κλινικής δοκιμασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Πυθία, στις 12 Δεκέμβρη, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι ο εμβολιασμός που ΘΑ οργανώσει ΘΑ είναι τεράστιο φιάσκο και θα αναγκαστεί ο Μητσοτάκης να πάει σε εκλογές. Διότι ο νηστικός ΣΥΡΙΖΑ καρβέλια ονειρεύεται!

Το νήμα πήρε μετά ο γνωστός μας Νίκος Παππάς: Η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε 10.000 εμβόλια όταν τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης πήραν χιλιάδες περισσότερα. «Η κυβέρνηση να κάνει εμβόλιο αλήθειας»! Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης ότι μοιράστηκαν 10.000 εμβόλια σε κάθε κράτος-μέλος, ανάγκασε τον Παππά να ζητήσει συγγνώμη; «Σιγά, μη στάξει η ουρά του λαδωμένου ποντικού», έλεγε η γιαγιά μου, η Ζηνοβία.

Πριν τρεις μέρες ήρθαν οι 9.800 εμβόλια και χτες ήρθαν άλλα 83.500, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μοιράζονται κανονικά, παραδίδονται κανονικά. Χτες φωτογραφήθηκε ο Τσίπρας εμβολιαζόμενος. «Συμμετέχει στην προπαγανδιστική επιχείρηση εντυπωσιασμού της κυβέρνησης». Οπως έγραψε η Εφ.Συν. τη Δευτέρα. Τα «κόκκινα» ραδιόφωνα και τα ΦΕΚ ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνονται ότι γελοιοποιούνται σε βαθμό… κακουργήματος.

Αραγε τι είδους αντιπολίτευση κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν στο ΦΕΚ «Αυγή» δημοσίευσε φρεσκοανοιγμένους τάφους στη Θεσσαλονίκη. Τι είδους αντιπολίτευση κάνει ο πρόεδρος Τσίπρας αποκαλώντας το εμβόλιο «ανύπαρκτο». Αντιπολιτεύεται ο Τσίπρας την κυβέρνηση που πριν έρθει το εμβόλιο, πριν καν ξεκινήσει ο εμβολιασμός, κατήγγειλε «το φιάσκο της κυβέρνησης για το εμβόλιο και τον εμβολιασμό»; Οχι, μωρέ.

Η αλήθεια είναι ότι Τσίπρας δουλεύει σκληρά για τον Κυριάκο. Φανταστείτε: Εμβολιάστηκε με το ανύπαρκτο εμβόλιο. Κατήγγειλε ως φιάσκο τον εμβολιασμό και λίγο έλειψε να τον εμβολιάσει στον Ευαγγελισμό… ο Κικίλιας. Να ’ναι καλά ο άνθρωπος. Μέρα δεν περνά, να μη μας διασκεδάσει.

 

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Χαλαρώσαμε επικίνδυνα με τον κορονοϊό

Kon

Αυτογελοιοποίηση με «κολοβές» δημοσκοπήσεις

Kon

Μέτοικος στη Νεφελοκοκκυγία…

Kon

Πορτογαλικό μοντέλο ακυβερνησίας

Kon

Hταν γενναία…

Kon

Merck: Ο ΕΜΑ προχωρά σε ταχεία αξιολόγηση του φαρμάκου της κατά του Covid

Μαρίνα Μπενέκου

Ας διαλέξουμε lockdown… για ανεμβολίαστους ή για όλους;

Kon

Κοινά χαρακτηριστικά

Kon

Οχι άλλη «αλλαγή» από Τσίπρα και Παπανδρέου

Kon