ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ

Προς εαυτόν η μομφή…

Newsroom eleftherostypos.gr

Η κυβέρνηση αίρει την προστασία της πρώτης κατοικίας; Κάθε Τετάρτη, από το 2016, που γινόταν κλαυθμός και οδυρμός στα Ειρηνοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Οταν οι πλειστηριασμοί μεταφέρθηκαν, με τροπολογία Κοντονή, από τα Ειρηνοδικεία στα γραφεία των συμβολαιογράφων, να μην μπορούν οι πολίτες να μπουν και να διαμαρτυρηθούν, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Οταν οι δημοπρασίες έγιναν μέσω ηλεκτρονικών προσφορών, επειδή οι συμβολαιογράφοι φοβόντουσαν τον κόσμο που μαζευόταν να διαμαρτυρηθεί, κάτω από τα γραφεία τους, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Οταν ο Κοντονής, 21 Δεκεμβρίου 2017, κατέθεσε την τροπολογία που ποινικοποίησε ως ιδιώνυμο αδίκημα, με αυτεπάγγελτη δίωξη, όσους συλλαμβάνονταν επειδή διαμαρτυρόντουσαν κατά των πλειστηριασμών, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Οταν συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε δίκη ο σύντροφος Λαφαζάνης, στο τριμελές πλημμελειοδικείο, για «υποθέσεις κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών και παρεμπόδισης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», πρωθυπουργός δεν ήταν ο Τσίπρας; Ηταν. (Παραλείπω ότι ο Τσίπρας βρήκε ευκαιρία να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό του και τον έστειλε να δικαστεί για παραβίαση του μισού Ποινικού Κώδικα…).

Οταν, 18 Ιανουαρίου 2018,οι Ρουβίκωνες μπήκαν σε συμβολαιογραφείο, στο κέντρο της Αθήνας, Καποδιστρίου, κι έκαναν τα έπιπλα θρύψαλα και τους τοίχους και απείλησαν τους εργαζόμενους, επειδή έκανε δημοπρασίες σπιτιών, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Οταν, την 1η Μάη 2018, το Δημόσιο έκανε δημοπρασίες σε σπίτια, για χρέος πάνω από 500 ευρώ, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν. Οταν στις 28 Φεβρουαρίου 2019 έληξε ο νόμος που προστάτευε -μερικώς και κατά περίπτωση- την πρώτη κατοικία, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν. Οταν από 1/3/2019 δεν υφίστατο η δυνατότητα του οφειλέτη να υποβάλει δικαστικώς αίτηση για εξαίρεση της κύριας κατοικίας του από την εκποίηση, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Οταν ίσχυσε ο νόμος, από τις 30 Απριλίου 2019, τον οποίο έφερε και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέτρεπε τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός; Ηταν.

Υπέβαλε μομφή κατά του υπουργού Οικονομικών. Τις απαντήσεις θα τις πάρει. Μετά το διάβημα, αντιπολιτευτικής απελπισίας, κατά του υπουργού Οικονομικών, κάποιοι τον είπαν «αυτοκτονικό». Αυτό είναι δικό του θέμα. Δικό μας, ότι είναι καταστροφικός, πολιτικός απατεώνας, αμετανόητος ψεύτης. Η μομφή προς εαυτόν, κύριε Τσίπρα.

Από την έντυπη έκδοση

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Γυναικοκτονία…

Μιχάλης Μάρδας

Περιχαρής αντιπολίτευση…

Kon

Οι λέξεις που δεν ξέρει ο Αλέξης…

Μιχάλης Μάρδας

Πάνω από όλους…

Tinad

Ανιστόρητα…

Ανδρέας Ντίνης

Όχι και… Kράτος Δικαίου!

Kon

Η ζωή του όλη…

Kon

Αριστερός ναρκισσισμός…

Kon

Τρεις μέρες…

Kon