Ελεύθερος Τύπος
TECH & SCIENCE

Επανήλθε το yahoo mail μετά από έξι ώρες

Επανήλθε το yahoo mail μετά από έξι ώρες

Newsroom eleftherostypos.gr

Για αρκετές ώρες χιλιάδες χρήστες του yahoo mail δεν μπορούσαν να συνδεθούν εξαιτίας προβλήματος στους servers της εταιρείας.

Τελικά, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η εταιρία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως «οι περισσότερες υπηρεσίες της έχουν επανέλθει» και πως το πρόβλημα ήταν «τεχνικό», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

https://twitter.com/YahooCare/status/1169602886495375361?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1169602886495375361&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Ftechnology%2Farticle%2F922198%2Fi-yahoo-epanilthe-exi-ores-meta-to-blak-aout-sta-e-mails%2F

Η εταιρεία Yahoo ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόσβασης των χρηστών σε κάποιες υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo Mail, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος), σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες. Tέσσερις ώρες αργότερα, η εταιρία ακόμα δεν είχε ανακοινώσει τι συμβαίνει, παρά μόνο ότι το δυναμικό της «εργάζεται για την συντομότερη αποκατάσταση του ζητήματος».

«Μπορεί να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Η πρώτη προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή είναι να το διορθώσουμε» το πρόβλημα, αναφερόταν στην ανακοίνωση της Yahoo Customer Care, υπηρεσίας πελατών της εταιρείας, σε μήνυμά της στο Twitter.

Στο μήνυμά της αυτό δεν διευκρίνιζε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα πρόσβασης ούτε την αιτία που το προκάλεσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Έπεσε το Yahoo – Χωρίς email εκατομμύρια χρήστες

Ανδρέας Ντίνης