Ελεύθερος Τύπος
ΤΑΞΙΔΙ

Αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην Σέριφο στο COCO-MAT ECO RESIDENCES SERIFOS

Μια ανάσα από την πανέμορφη παραλία της Βαγιάς, το ξενοδοχείο «COCO-MAT Eco Residences» στη Σέριφο σας προσκαλεί να… κατεβάσετε ταχύτητα και να απολαύσετε πραγματικά το χρόνο σας, σε ένα νησί που μπορεί να σας προσφέρει την αυθεντική -αν και εναλλακτική- κυκλαδίτικη εμπειρία, μακριά από τουριστικές κοινοτοπίες.

Η παραλία με τον ομορφότερο βυθό της Σερίφου βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι, στο νότιο μέρος του νησιού, στην είσοδο του όρμου του Κουταλά. Στη Βαγιά θα βρείτε φυσικό απάγκιο από τα μελτέμια, πλούσια αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Τα χρωματιστά βότσαλα στο βυθό και το γλυκό νερό που αναβλύζει σε σημεία της παραλίας δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην παραλία αυτή που έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστασίας Natura 2000. Με απόλυτο σεβασμό στη φυσική ομορφιά της Βαγιάς, το ξενοδοχείο εναρμονίζεται πλήρως με το τοπίο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε μια υπέροχη διαμονή δίπλα στο κύμα ημέρα και νύχτα.

Οι αποστάσεις στη Σέριφο είναι σχετικά μικρές και δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 35 λεπτά για να φτάσετε ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Ολες οι κατοικίες του «COCO-MAT Eco Residences Serifos» εκτείνονται σε δύο επίπεδα και έχουν κατασκευαστεί με προσανατολισμό προς τη θάλασσα. Διαθέτουν ένα ή δύο υπνοδωμάτια, χώρο καθιστικού, κουζίνα και συστήματα ύπνου COCO-MAT® κατασκευασμένα αποκλειστικά με φυσικά υλικά.

Info: Τηλ. 2287772977, e-mail: [email protected], http://serifos.coco-mat-hotels.com

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]