Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 

Η σκέψη σας έχει καρφωθεί σε μια παλιά σας γνωριμία, που τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και κάνει κάποια δειλά βήματα γύρω από μια ερωτική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε από τα πιο θαρραλέα ζώδια στην ερωτική σας ζωή και μάλλον πρέπει να βρείτε πια και τον σωστό σύντροφο. Το παρελθόν μπορείτε εύκολα και μόνιμα να το διαγράψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι καταστάσεις μέσα στη ζωή σας έχουν γίνει πάρα πολύ περίπλοκες και κάπως έτσι έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα η ερωτική σας ζωή. Τα παράπονα από το σύντροφό σας πλησιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην ασχολείστε πια με άτομα και τις ιστορίες τους, που μόνο αρνητικά σάς φορτώνουν! Εχετε κάνει πολλά για όλους και τώρα πρέπει να κοιτάξετε και τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον που να μπορεί να σας καταλάβει αισθηματικά! Από το τέλος του Μαΐου, σε μερικούς από εσάς θα έρθουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σημαντικά είναι τα νεότερα που έχει να σας φέρει το συντροφικό σας έτερο, και μάλιστα από το τέλος της άνοιξης θα έχετε και την ευχέρεια να πάτε και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν μπορείτε ακόμη να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν σας. Αυτό είναι όμως και κάτι που σας κάνει να μένετε στάσιμοι, αναμένοντας εξελίξεις. Εσείς έχετε τον πρώτο λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με την πανσέληνο ήδη να σας έχει ανοίξει πολλές πόρτες γύρω από την αισθηματική σας ζωή, εσείς εύκολα πια μπορείτε να κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν έχει σημασία και βαρύτητα μέσα στην καρδιά σας πλέον το τι κάνει ο πρώην σας. Ηδη έχτε βρει νέα ενδιαφέροντα, που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ενεργοποιηθείτε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας και θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Κάποιος από τον κύκλο σας περιμένει με μεγάλη αγωνία και κρυφό συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είναι μέσα στο μυαλό σας ακόμη και τόσο ξεκάθαρο το τι θέλετε να κάνετε. Μάλλον το συντροφικό σας έτερο δεν έχει καταφέρει να σας εμπνεύσει απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας μέσα από καταστάσεις που ξέρετε από νωρίς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτά που ζητάτε και επιθυμείτε. Από τον νέο μήνα κάτι θα διορθωθεί.

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Προσοχή σε όλους από τις 08:00 έως τις 17:11 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Πάθος, μυστικά και παρασκήνιο προκαλούν εξελίξεις – Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom