Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει η εποχή της Παρθένου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

Αλλαγή ζωδίου και προμηνύματα για τη νέα σεζόν φέρνει το τέλος του Αυγούστου. Ενα σημαντικό διάστημα όπου όλοι μπαίνουν σε άλλους ρυθμούς προκειμένου να λήξουν καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να ενεργοποιήσουν τα νέα δεδομένα. Τυχεροί οι γήινοι και οι πύρινοι των ζωδίων, που θα βρεθούν μέσα σε πρωτότυπους συναισθηματικούς κύκλους. Ολοι οι υπόλοιποι θα δουν σταθεροποίηση σε εργασία και οικονομικές καταστάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά για την εβδομάδα 23/08 έως 29/08

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πρόταση δέσμευσης

Αυτά που έχετε κάνει και προσφέρει στον αγαπημένο σας και μέσα στη σχέση έχουν γίνει σεβαστά και πιθανόν μέσα στον μήνα να σας έρθει μία πρόταση δέσμευσης.

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εσωστρέφεια

Μπορεί να ξέρετε τα ιδιαίτερα κουμπιά του συντρόφου σας, αλλά αυτήν την εποχή μπορεί να έχει και κάποια δικά του προβλήματα και να μην είναι τόσο εξωστρεφής.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Συναισθηματική απομάκρυνση

Οι κεραίες σας έχουν αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο γίνεται στη ζωή και στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας και αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν είναι και τόσο κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ερωτική πολιορκία

Ενα άτομο από τον κοινωνικό σας χώρο σάς δείχνει την προτίμηση και την ερωτική του διάθεση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε και μία πιο έντονη προσπάθεια εκ μέρους του για να σας κατακτήσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εστιάστε στο μέλλον σας

Εστιάστε στο μέλλον σας και μην έχετε τάση να φύγετε και να πάτε πίσω στο άγονο παρελθόν σας. Αν υπάρχει κάτι εκεί που είναι ακόμη ενεργό, να είστε βέβαιοι ότι θα έρθει από μόνο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ευχάριστες εξελίξεις

Στα θετικά της περιόδου είναι κάποιες οικονομικές σας επιτυχίες αλλά και προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν. Νέοι έρωτες θα έρθουν στο προσκήνιο των μόνων, που θα τους βάλουν και πάλι μέσα σε σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τακτοποίηση οικονομικών

Τα ζευγάρια που έχουν κάνει και πιο σοβαρές συζητήσεις για δεσμεύσεις, γάμο και οικογένεια θα πρέπει να σταθεροποιήσουν πρώτα την οικονομική τους κατάσταση. Ολα τα άλλα θα γίνουν εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αισθηματικά προβλήματα

Είστε πάρα πολύ θυμωμένοι με τον άνθρωπό σας, που δείχνει να έχει χάσει την ερωτική του ένταση για εσάς και τη σχέση σας. Μέσα στις επόμενες μέρες, μια πιο αναλυτική κουβέντα θα σας έλυνε τις απορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Να είστε επιφυλακτικοί

Μη φανερώσετε από την αρχή όλα τα μυστικά σας σε άτομα που έχετε ερωτευτεί αλλά δεν είστε και σίγουροι για τις προθέσεις τους. Την έχετε πατήσει και παλιότερα και τώρα θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Συνειδητή μοναχικότητα

Μπορεί να χρειαστεί να μείνετε και λίγο μόνοι σας, έπειτα από έναν χωρισμό, μόνο και μόνο για να σκεφτείτε τι έφταιξε, αλλά και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Ο νέος μήνας θα σας φέρει νέα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01 – 19/02

Εκκρεμείς υποθέσεις

Εσείς αυτό που ζητάτε είναι να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν συμβεί μέσα στη σχέση σας και να δείτε τι θα κάνετε και με αυτά που σας απασχολούν από το παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Λήψη αποφάσεων

Δεν περνάτε καλά μέσα σε αυτήν τη σχέση! Το ξέρετε και το ξέρει και ο σύντροφός σας. Μάλλον έχει φτάσει το όριο το χρονικό που θα πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom