ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα οικονομικά του Νοεμβρίου στον πυρήνα ζωδιακού κύκλου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας θα δεχθεί αρκετές αλλαγές και απρόοπτα κατά την διάρκεια του μήνα.

Αυτές μπορεί να σας ξαφνιάσουν, δεν θα πρέπει όμως να αντισταθείτε και να μείνετε άπραγοι σε εξελίξεις που τρέχουν.

Οι προτάσεις για νέες ενάρξεις και συνεργασίες θα φέρουν κάποια διλλήματα στις σκέψεις σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας δώσουν το περιθώριο ανάπτυξης.

Επιτηδεύματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία και την καινοτομία, σας ευνοούν και η έλξη σας προς αυτά θα διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Μην αποθαρρύνεστε, εξάλλου το ρίσκο και η ανατροπή είναι στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν ακόμα και στο ήδη επάγγελμα που κάνετε, θα απαιτήσουν ψυχραιμία και καθαρή σκέψη.

Τα οικονομικά σας θα κριθούν από τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσετε ή από την υποδομή που ήδη έχετε φτιάξει στο παρελθόν.

Η ενίσχυση τους θα έχει επικερδής στόχους, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι η διάθεση σε υπερβολές, μπορεί να φέρει αντίθετο αποτέλεσμα. Το τρίτο δεκαήμερο, θα σας απασχολήσουν κληρονομικά θέματα και χρήματα από τρίτους, μείνετε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εισαγωγή σας στον Νοέμβριο, θα γεννήσει μεγάλα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια σας και την οικονομική σας κατάσταση.

Ανασφάλειες και φοβίες, ίσως προκύψουν από έντονες σκέψεις με τις οποίες θα νιώσετε ότι βάλλεστε από τους γύρω. Η υπευθυνότητα και η ωριμότητα θα δημιουργήσουν γέφυρα να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Το τετράγωνο Ερμή- Κρόνου θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και η προσπάθεια σας να μείνετε διπλωμάτες, θα σας βγάλει από αδιεξόδους.

Ίσως, να μην είναι κατάλληλο το διάστημα για νέες ενάρξεις, αλλά θα προσπαθήσετε να δείτε διεξοδικά τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Στο συναδελφικό σας περιβάλλον, θα προκύψουν αντιπαραθέσεις και μπορεί να χάσετε τον έλεγχο. Συγκρατηθείτε και μείνετε προσγειωμένοι, όσο και οι προκλήσεις να σας ωθούν σε αντίθετα αποτελέσματα.

Στις οικονομικές συναλλαγές απαιτείται μεγάλη προσοχή και μην μένετε αφελής σε δείγματα συμπεριφορών που δείχνουν την αρνητική τους εικόνα. Προς τα τέλη του μήνα, θα είστε πιο  αυστηροί και οι αποφάσεις για διάλυση συνεργασιών θα είναι έντονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθερότητα και η ηρεμία που σας διέπουν ενεργούν προς όφελος σας, χωρίς να αφήνετε περιθώρια συναισθηματικής εξάντλησης.

Η επιφυλακτικότητα σε κρυφούς εχθρούς, θα σας κρατήσει σε απόσταση από ενέργειες που δεν έχουν θεμιτά αποτελέσματα. Ο Δίας θα επεκτείνει τα σχέδια σας και ιδίως αυτά που αφορούν κοινωνικής αλληλεγγύης, καλλιτεχνικά, μεταφυσικής κ.α.

Η ευαισθησία και η δοτικότητα θα κυριαρχούν στην συμπεριφορά σας, τα οποία κάποιες φορές μπορεί να σας οδηγήσουν εκτός πραγματικότητας.

Εξετάστε διπλή φορά προτάσεις που θα δεχθείτε και μην στηρίζετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία στον ενθουσιασμό σας.

Αποφύγετε ενάρξεις και αγορές που απαιτούν λεπτομερής αναλύσεις, γιατί η διάθεση να τα δείτε πιο επιφανειακά μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Το διάστημα αυτό μπορείτε να ενισχύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, παρ’ ότι δεν είστε πρόθυμοι να αποκαλύψετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Ήλιου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε βαθύτερες ανάγκες που προσφέρουν την ασφάλεια στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα.

Η περισυλλογή και η περίσκεψη σε θέματα που έχουν τεθεί προς επίλυση, είναι αναγκαία αυτή την περίοδο. Τον Νοέμβριο θα έχετε την ευχέρεια να επανεξετάσετε πλάνα και σχέδια και να αξιολογήσετε τα στοιχεία που υπάρχουν στα χέρια σας.

Η διάθεση να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, θα σας δώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα σε συνεργασίες και επενδύσεις. Στις αποφάσεις σας θα λειτουργήσετε διαισθητικά, παρ’ ότι θα είστε αυστηροί σε θέματα που έχουν δείξει ότι έχει χαθεί ο έλεγχος.

Η σκέψη να αλλάξετε επιτήδευμα ή επαγγελματικό χώρο, θα είναι έντονη αυτή την περίοδο και στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα είστε έτοιμοι να πάρετε τον ρίσκο.

Αποφύγετε εμμονές που θα σας κρατήσουν δέσμιους στο παρελθόν και δεν θα σας αφήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Η εμπειρία που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα, θα είναι οδηγός στον δρόμο που θα χαράξει την μελλοντική σας πορεία. Απλά εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα σταθείτε κυρίως στα επίκαιρα θέματα και πιο επιφανειακά, χωρίς να έχετε την πρόθεση να προβείτε σε μεγάλα ανοίγματα.

Η θέση του Ερμή, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς με τα κοντινά σας πρόσωπα παράλληλα όμως, εμφανίζει διχασμούς και διλλήματα σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας διαχείριση.

Τα βήματά σας θα είναι χαλαρού ρυθμού και οι προτάσεις σας για νέες συνεργασίες απαιτούν προσοχή. Το τετράγωνο Ερμή – Δία, μπορεί να επεκτείνει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, τις οποίες θα πρέπει να διατηρήσετε σε ένα επιτρεπτό όριο, ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος που θα απαιτήσουν οι περιστάσεις.

Η στροφή προς τα οικογενειακά και παρελθοντικά θέματα, θα σας κάνει πιο σκεπτικούς περιορίζοντας ιδέες και φιλοδοξίες να ενεργοποιηθούν.

Είναι μία περίοδος που θα αναβλύσετε σκέψεις του παρελθόντος και θα τις φέρετε στην επιφάνεια να τις επανεξετάσετε με λεπτομέρεια. Αποφύγετε να δράσετε και γενικότερα να προβείτε σε επενδύσεις που δεν είστε έτοιμοι να στηρίξετε. Ο επανέλεγχος θα είναι το κλειδί αυτόν τον μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος ευνοεί τον οικονομικό σας τομέα και τις επενδυτικές αγορές που έχετε σε πλάνο. Ο τρόπος διαχείρισης θα είναι καταλυτικός  για την διατήρηση της οικονομικής σας ευχέρειας, γι΄αυτό θα πρέπει να μείνετε σε απόσταση από υπερβολές που μπορεί να σας βγάλουν εκτός ορίων.

Η θέση της Αφροδίτης, θα μεγεθύνει τις αμφιβολίες και τους διχασμούς που μπορεί να σας δημιουργήσουν οι συνεργασίες ή οι οικονομικές συμφωνίες που πρόκειται να συμβούν.

Η σταθερή και οργανωμένη στάση θα σταθεί αρωγός σε υπόγειες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των νέων συνεργασιών και ενάρξεων και παράλληλα θα ενισχύσει τις δημόσιες σχέσεις σας.

Αυτή την περίοδο θα εξετάσετε τα επαγγελματικά σας βήματα εις βάθος και θα προσπαθήσετε να κάνετε έρευνα, πάνω σε νέες ενάρξεις και σχέδια. Θα κινηθείτε αρκετά μυστικά και δεν θα βγάλετε στο φως ιδέες που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Μείνετε προσγειωμένοι και αποφύγετε ανασφάλειες, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σας για ξεκαθαρίσματα που θα χαράξουν νέους δρόμους στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σε ότι σας χαρίζει ευτυχία και θα αναζητήσετε τρόπους να διασφαλίσετε την υλική σας ασφάλεια. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι αμφίρροπη με τον τρόπο που θα ενεργήσετε.

Η ατομική σας προσπάθεια είναι αυτή που θα δώσει την έκβαση στα οικονομικά σας και θα έχετε την ευχέρεια να τα αυξήσετε, ακολουθώντας την διπλωματική οδό. Επομένως, με την οργάνωση και την υπευθυνότητα μπορείτε να τα καλυτερεύσετε, αντιθέτως αν υπάρχει έλλειψη αυτών να φτάσετε σε αντίθετο αποτέλεσμα.

Έχετε εύνοια στις εμπορικές ή επενδυτικές συναλλαγές, ενώ θα χρειαστεί να τοποθετήσετε στην ανάλογη θέση άτομα από το περιβάλλον σας που μπορεί να σας έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Θα υπάρξει μία υπερβολική ροπή προς τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, τις οποίες θα πρέπει να χειριστείτε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Το τετράγωνο Άρη- Πλούτωνα θα σας φέρει μία ανακατάταξη στον επαγγελματικό σας τομέα, η οποία θα τονίσει ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να πάρετε μία ανάσα από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

Η αναζήτηση για νέους τρόπους θα είναι μειωμένη και θα στραφείτε σε πιο επιφανειακά ζητήματα. Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας λοιπόν, θα λείπει κάθε διάθεση για επέκταση και θα εξετάσετε τα πράγματα μέσα από μια πιο ρεαλιστική ματιά.

Το τετράγωνο Ερμή- Δία, θα φέρει ανεπαρκής επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών ή συνεργασιών σας, διαμορφώνοντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας.

Η καθημερινότητα και οι υπέρμετρες ευθύνες θα φέρουν αρνητικό αντίκτυπο στον συναισθηματικό σας τομέα, ο οποίος θα επηρεάσει την συμπεριφορά σας. Βάλτε ένα όριο σε θέματα που ενδεχομένως σας πιέζουν και σας αποτρέπουν από δράσεις που καθορίζουν την εξέλιξη σας.

Αυτή την περίοδο προσπαθήστε να αποφύγετε δικαστικούς αγώνες και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για την διευθέτηση τους. Στόχος σας είναι να διατηρήσετε σε ισορροπία τα πράγματα και να τους δώσετε τον απαραίτητο χρόνο για τα επόμενα απαραίτητα βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οικονομικός σας τομέας θα βελτιωθεί και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στον δρόμο σας, οι οποίες θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι αυξημένη σε προτάσεις που στοχεύουν σε νέα σχέδια και ενισχύουν τις ιδέες σας. Μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες σκέψεις και καταναλωτικές ιδέες και χάσετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας.

Το πέρασμα του Κρόνου σας ζητά να αντισταθμίσετε αξίες είτε αυτές έχουν ως θέμα την οικονομική ή πνευματική σας ανάπτυξη.

Η προσπάθεια σας να πειθαρχήσετε και να δείτε με πιο αυστηρή ματιά τις επενδυτικές προτάσεις, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα σας απομακρύνει από τυχόν λάθη που μπορεί να είναι αναστρέψιμα.

Η επικοινωνία με τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείτε ή ήδη συνεργάζεστε θα παρουσιάσει δυσκολίες και θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σας. Απομακρυνθείτε από δράσεις και ρίσκα που δεν ευνοούν τον στόχο που έχετε θέσει.

Η διάθεση να κάνετε αρκετές αλλαγές θα είναι μειωμένη και αυτό θα δημιουργεί επιφυλάξεις στον τρόπο και στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε συζητήσεις με τα ανάλογα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας, καθώς οι ανατροπές και θέματα που θα έρθουν στο φως θα σας αποπροσανατολίσουν από τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να ελιχθείτε σε γεγονότα που θα παρουσιαστούν εμβόλιμα και θα ανατρέψουν την  ήδη υπάρχουσα κατάσταση στα επαγγελματικά σας.

Η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, θα εμφανίσει μία εγωιστική συμπεριφορά απέναντι σε συνεργασίες, καθώς θα σας κάνουν να νιώσετε ασφυκτικά.

Μείνετε προσηλωμένοι στα σχέδια και τα πλάνα που έχετε στο μυαλό σας και βάλτε προτεραιότητες με βάση την σοβαρότητα τους. Ενώ θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στον κοινωνικό σας κύκλο να αναδείξετε τις ικανότητες σας, μία υπερβολική επιφύλαξη θα σας κρατήσει μακριά από νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επαναπροσδιορισμούς και αξιολογήσεις σε οικονομικά  θέματα που εκκρεμούν και αποφύγετε τις προσπάθειες για νέες ενάρξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία και η φιλοδοξία να ξεπεράσετε τα όρια, θα σας οδηγήσει σε πρωτότυπες ενέργειες που θα έχετε την ευκαιρία να διαπρέψετε στον χώρο σας.

Αυτή την περίοδο οι υπεκφυγές και οι ανασφάλειες απομακρύνονται από τις σκέψεις σας, και ο ανταγωνισμός μπαίνει σε προτεραιότητα. Έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να αναπτύξετε σχέδια και ιδέες που έχετε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ευκαιριών που θα στηρίξει θέματα καριέρας και επενδυτικά πλάνα. Το εξάγωνο του Δία- Ποσειδώνα θα σας χαρίσει τύχη και θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας δράσεις.

Η στροφή προς τις ανθρωπιστικές δράσεις  θα είναι έντονη, δείχνοντας εν συναίσθηση απέναντι σε άτομα που χρήζουν την ανάγκη σας. Η εμμονή σε στερεότυπα του παρελθόντος μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους και να εμποδίσει την εξέλιξη σας.

Η προσπάθεια να απελευθερωθείτε και να δραστηριοποιηθείτε σε νέα μοτίβα, θα ενισχύσουν τον οικονομικό σας τομέα. Κληρονομικά ζητήματα και δικαστικοί αγώνες ευνοούνται αυτή την περίοδο, χωρίς όμως να προσπερνάτε στοιχεία που έχουν αρνητικό χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η θέση του Άρη στο ζώδιο σας, θα ωθήσει τις δράσεις σας να γίνουν πιο παρορμητικές και να αντιδράτε λιγάκι επιπόλαια. Η αίσθηση αυτή θα σας αναπτύξει την τάση για υπερκαταναλωτικές ιδέες και θα κάνετε άσκοπες αγορές.

Ο αυθόρμητος αλλά και παράλληλα παρορμητικός τρόπος θα δημιουργήσει ανατροπές στον συναισθηματικό σας τομέα. Δείξτε κάποια αυτοσυγκράτηση και περιορίστε θέματα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και ασφυκτικά όρια.

Το τετράγωνο Άρη – Δία θα εντείνει την επιθετικότητα και την ανταγωνιστικότητα σε επίπεδο που ενδεχομένως να υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα. Οι νέες ενάρξεις και οι επενδύσεις θα πρέπει να έχουν την ανάλογη στρατηγική για να σας απογειώσουν στο μέλλον. Κρίνετε τους γύρω και τις συμπεριφορές τους μέσω της διαίσθησης και του ενστίκτου σας.

Οι οικονομικές συναλλαγές θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και καυγάδες, γι’ αυτό λειτουργήστε με ωριμότητα και συνέπεια. Μην αφήσετε περιθώρια να υπάρξει οικονομική ή συναισθηματική εκμετάλλευση, από τρίτα αρνητικά πρόσωπα, απλά μείνετε πιο επιφυλακτική στην κριτική σας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αυτό είναι το τελικό κείμενο της «Επιτροπής Πισσαρίδη» – Πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας

Μιχάλης Μάρδας

8 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό αποφεύγοντας τα έξοδα

Μαρίνα Μπενέκου

Σύνοδος G20: Ο κορωνοϊός, το κλίμα και ο…Τραμπ που έφευγε για να παίξει γκολφ έκλεψαν τις παραστάσεις

Μαρίνα Μπενέκου

Το στοίχημα της οικονομίας μετά τον κορωνοϊό

Μιχάλης Μάρδας

Τα διαχρονικά λάθη που μας οδήγησαν στην οικονομική  κρίση

Δημήτρης Ντόγκας

Σταϊκούρας: Θα συνεχιστεί και το 2021 η Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Tinad

Επίδομα 400 ευρώ: Οι προϋποθέσεις για μακροχρόνια ανέργους – Η διαδικασία

Tinad

Έρευνα ΙΕΛΚΑ: 7 στους 10 θα… μαυρίσουν τη φετινή «Black Friday»

Tinad

Σύστημα «ΑΤΛΑΣ»: 163.224 συντάξεις σε εκκρεμότητα – Όλα τα στοιχεία [αναλυτικοί πίνακες]

Tinad