ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 13/03 θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Ενα σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο που θα ανατρέψει σταθερές και δεδομένα κυρίως στον αισθηματικό τομέα των περισσοτέρων ζωδίων. Θετικές ειδήσεις θα έρθουν και στα επαγγελματικά, αλλά και προτάσεις συνεργασίας-επενδύσεων θα προκύψουν μέσα από μοιραία γεγονότα και αναπάντεχες συναντήσεις!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Επανασυνδέσεις

Είστε αυτοί που θα δεχτούν τις περισσότερες προτάσεις για σχέση. Ειδικά αυτοί που από θέση και στάση ζωής έχουν μείνει μόνοι, έχουν την ευκαιρία να βρουν το καρμικό τους έτερο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Νέα ζευγάρια

Μια εποχή που σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε αυτά που σας πονούν. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει και μέσα από δράσεις του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06
Αποφάσεις δέσμευσης

Εσείς έχετε το πάνω χέρι σε ό,τι και να πράττετε. Το αστρολογικό φαινόμενο δεν σας επηρεάζει, άρα μπορείτε να κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει με το άτομο της καρδιάς σας και να βρείτε άμεσα τη χρυσή τομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Ανεση

Υπάρχει μεγάλη αστρολογική τύχη στο υδάτινο ζώδιό σας, που σίγουρα πρώτα τα ακουμπήσει και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα σας κάνει να πάρετε περισσότερες στροφές!

ΛΕΩΝ 23/07-22/08
Αλλαγές

Πολλά τα ζητήματα που σας απασχολούν και σας καλούν να δώσετε λύσεις. Με την εύνοια του ζωοδότη Ηλιου εσείς μπορείτε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει σε αδικαιολόγητη εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Ευκαιρίες

Δίπλα σας και μέσα στη ζωή σας θα μείνουν μόνοι αυτοί που είναι άξιοι. Ολοι οι άλλοι απλά θα προσπεραστούν. Οι δεσμοί που έχουν αντέξει θα μπορέσουν να μιλήσουν για περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10
Γνωριμία

Οι σκέψεις που έχουν κατακλύσει το ασταμάτητο μυαλό σας έχουν να κάνουν με μια καινούργια δύσκολη γνωριμία, που όμως αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Καινούργια συναισθήματα

Τίποτα δεν θα γίνει μόνο του, εκτός και αν εσείς ανοίξετε τις δύσκολες συζητήσεις, αυτή την περίοδο. Πολλές και οι υποθέσεις από το παρελθόν που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες,

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Οικογενειακές αποφάσεις

Δεν είστε από αυτούς που συνθηκολογούν με ό,τι τους προσφέρουν. Αυτό είναι μια θέση που έχετε προς τον σύντροφό σας και δεν θα κάνετε πίσω αν δεν σας δώσει επιτέλους αυτό που σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01
Δυναμική

Αυτά που γίνονται στον αστρολογικό θόλο σάς αφήνουν ανεπηρέαστους. Η προστασία και η δυναμική που σας δίνει πλέον το σύμπαν είναι τα δεδομένα που μέσα στον μήνα θα σας ολοκληρώσουν καταστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Προτάσεις

Ακόμη και μέσα σε δύσκολες υποθέσεις χωρισμών θα καταφέρουν να έρθουν οι σύντροφοι σε απόλυτη συνεννόηση. Επίσης, στην εργασία σας μην χάνεστε μέσα σε κουτσομπολιά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Γάμος

Εχετε πραγματικά κουραστεί από όλες αυτές τις μέτριες αισθηματικές καταστάσεις που ζείτε. Αυτό, μέσα από τη δική σας πρωτοβουλία, θα τερματιστεί, τώρα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σου ανάλογα με το ζώδιό του!

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας